T. Volek 35.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany byly blízko cenného skalpu, kladenská rezerva ale porážku na poslední chvíli odmítla


Branky


35. T. Volek - 87. T. Čapek
7

Fotbalisté Jinočan dostali na úvod jara papírově nejslabšího soupeře v podobě královédvorské rezervy, s níž si poradili výsledkem 2:0. Dnes, v prvním jarním domácím představení, je čekal další B-tým, avšak už o něco lepší. Jinočany s kladenskou rezervou obstály na jedničku, a dokonce dlouho sahaly po všech třech bodech...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z několika šancí vytěžili jednobrankové vedení

Úvodní dějství patřilo spíše domácím, kteří byli nebezpečnější, než Kladno.

 

Otevřít skóre mohl Pelikán, Sedláček, Macek nebo Rybka, všichni, včetně čtvrtého jmenovaného, který trefil tyč, ale v koncovce selhali.

 

Vsítit úvodní gól zápasu se Jinočanům podařilo až deset minut před koncem. Rychle hozený aut obstaral Rybka a centrující Macek našel na zadní tyči Tomáše Volka - 1:0 pro domácí.

 

I hosté se několikrát dostali na dostřel jinočanské branky, finální fáze se jim ale nedařila.

 

Skóre se už do hvizdu, který ukončil první poločas, neměnilo, a spokojenější tak do kabin odcházeli hráči domácího celku.

 

Porážku odmítl tři minuty před koncem Čapek

Obraz hry byl na začátku druhého poločasu podobný, jako v té první. Jinočany se dostávaly do šancí, Macek, Sedláček ani Bogár ale náskok svého týmu nenavýšili.

 

Postupem času začali více hrát hosté, kteří se tlačili za vyrovnáním.

 

Pár minut před koncem tomu byl blízko střídající navrátilec Štěpán Hanzlík, jeho povedený pokus ze střední vzdálenosti ale pouze orazítkoval tyč Bulbakhovy svatyně.

 

V 87. minutě už se kladenští radovali. Z nejdříve nepovedeného centru Tomáše Čapka se vyklubala geniální střela, která přeletěla domácího brankáře a zapadla do brány.

 

Nic dalšího už utkání nepřineslo, a stav 1:1 tak vydržel až do konce. Jinočany tak v posledních minutách ztratily výhru a s kladenskou rezervou berou pouze bod.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: Jsem moc rád, že i se silným soupeřem se nám potvrdilo to, že zimní přípravu jsme zvládli výborně. Obstáli jsme kondičně i s mužstvem, které je mladé a běhavé. Vytvořili jsme si velké množství šancí a bohužel se nám podařilo vstřelit pouze jednu branku. Je to velká škoda, protože za výkon jsme si tentokrát skutečně zasloužili tři body.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Vzhledem k tomu, jak se to utkání vyvíjelo, tak bod bereme. Bylo to takové to první jarní utkání, které hrajete na přírodní trávě. Tam je to vždycky trochu komplikované, ten přechod z té zimy. Jinak ale dobrý a slušný zápas bez nějakých tvrdších zákroků.



Sestavy


FK Jinočany
S. Bulbakh [-] - P. Vávra [-] , S. Komínek [-] , M. Ambrus [-] - M. Macek [-] (85. P. Simandl [-] ) , M. Pospíšil [-] (67. J. Nový [-] ) , T. Pelikán [-] , T. Volek [-] (70. J. Řehák [-] ) - J. Sedláček [-] (78. F. Vostracký [-] ) , O. Rybka [-] (62. J. Cháb [-] ) , I. Bogár [-]

SK Kladno B
Z. Pokorný [-] - O. Čermák [-] (62. Š. Hanzlík [-] ) , O. Noll [-] - T. Fedorišin [-] , M. Veiner [-] , F. Jančí [-] , L. Pospíšil [-] - S. Chvojka [-] - J. Slabý [-] , D. Dostál [-] , T. Čapek [-]

ŽK: 76. J. Sedláček , 88. J. Cháb .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRÝL František - BUDIL Daniel, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Dominik Neumann
Tip experta: výhra hostů

Kladenští mladíci budou po celý zápas dobývat jinočanskou pevnost a minimálně dvakrát skórují. Alespoň jeden přesný zásah však očekávám i od domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích