3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bousov si připsal první tři body


Branky


0

V sobotním odpoledni se střetli jediné dva týmy soutěže, které v prvních dvou odehraných kolech nezískali ani bod. Pro oba celky to tedy byla šance částečně napravit nepovedený vstup do soutěže. To se nakonec povedlo domácímu Bousovu, který sice dohrával pouze v 8 hráčích v poli, ale i přesto zvítězil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bousov zaskočil hosty gólem v první minutě

Lepší vstup do zápasu si domácí Bousov snad ani nemohl přát. Hned v první minutě si na zadní tyči našel centr nehlídaný Světlík a tento věkem ještě dorostenec otevřel skóre utkání. Domácí branka hned v úvodu samozřejmě uklidnila a po celou první půli byli dominantním týmem. Jen díky dobře chytajícímu Vedralovi v brance Sporting stále držel výsledek 0:1. Do konce poločasu se mu to ovšem nepodařilo. Pět minut před koncem prvního poločasu vedli domácí útok středem hřiště po nedůrazu hostů, následovala kolmá přihrávka na nabíhajícího Šolce, který si věděl rady a prostřelil Vedrala. Také Šolc je oprávněn ještě hrát za dorost, Bousov tedy k prvním bodům táhlo jejich nadějné mládí. Zato Sporting v první půli domácího Krajcsovicse prakticky neohrozil.

Dvě červené pro Bousov

V druhé půli domácí s vědomím náskoku trochu polevili a hra se vyrovnala, ale hrálo se bez vážnějších šancí na obou stranách. Místo toho se přiostřilo a k vidění bylo mnoho tvrdých soubojů a někdy až zbytečných emocí, o čemž také vypovídá počet karet, které sudí Šebela rozdal. Dohromady za zápas padlo osm žlutých karet a dvě červené - obě pro hráče z Bousova. Nejprve byl v 67. minutě vyloučen obránce Kynčl a hned šest minut po něm se šel vysprchovat také záložník Vacek. Sporting si ovšem s nabídnutou přesilovkou nevěděl rady a dobře bránícího soupeře nedokázal ničím překvapit. Naopak domácí vyráželi i v osmi hráčích v poli do nebezpečných protiútoků a jeden z nich dokázal Polák proměnit - 3:0. K vidění byla v druhé půli ještě penalta domácích, kterou dokázal Vedral vyrazit. Bousov tedy hlavně díky první půli bere tři body, Sporting si na první zisk v sezoně musí ještě počkat.



Ohlasy k zápasu



FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek- Sporting: Do zápasu jsme vstoupili katastrofálně, když jsme hned v první minutě inkasovali. Domácí byli v prvním poločase dominantním týmem. V druhém poločase se hra trochu vyrovnala, ale opět bez našich vážnějších šancí.



Sestavy


Dolnobousovský SK B
P. Krajcsovics [-] - M. Kollátor [-] (82. V. Bláha [-] ) , P. Kynčl [-] , M. Švec [-] , L. Dajč [-] (86. J. Ort [-] ) - T. Světlík [-] (46. L. Holub [-] ) , M. Polák [-] , P. Vacek [-] , P. Havel [-] - J. Šolc [-] (58. J. Dorotík [-] ) - L. Zahrada [-]

FC Sporting Mladá Boleslav
P. Vedral [-] - L. Chomjak [-] (86. M. Povšík [-] ) , M. Horáček [-] (76. D. Peikrt [-] ) , L. Jindra [-] , A. Řechtáček [-] (88. L. Čvančara [-] ) , V. Povšík [-] , M. Leskovjan [-] , J. Javůrek [-] , J. Slabihoudek [-] , M. Bílek [-] , L. Mulač [-] (5. L. Hlavatý [-] )

ŽK: 30. M. Kollátor , 57. L. Dajč , 63. L. Zahrada - 28. M. Leskovjan , 30. V. Povšík , 54. P. Vedral , 54. L. Chomjak , 84. A. Řechtáček . ČK: 67. P. Kynčl , 73. P. Vacek .
Místo: DBSK. Počet diváků: 72. Rozhodčí: Šebela Jiří - VLČKO Josef (N), DRAHOTA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.