2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky bez problému potvrdily roli favorita


Branky


10

V 28. kole na sebe narazily Benátky nad Jizerou a Vysoké Mýto. Benátky se chtěly udržet na vršku tabulky, proto se na Vysoké Mýto řádně připravily. Velmi oslabení hosté se za celý zápas dostali pouze ke 2 střelám a tak po gólech Šimečka a Slicha prohráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benátská převaha byla znát už od začátku

Jak už bylo řečeno, hosté přijeli hodně oslabení, dokonce i s dorostencemi v týmu. A bylo to znát. Už od prvních minut Benátky svého soupeře jasně přehrávaly a byly to právě domácí kteří měli ve většině balón na svých kopačkách. Po několika neproměněných šancích domácí poprvé udeřili. Centr Bodláka od rohového praporku si hlavou našel Šimeček. I přes pár šancí ke konci poločasu jsme gól už neviděli.

Parádní gól Slicha ukončil vysokomýtské trápení

Druhý poločas se odehrával ve stejné režii jako ten první. Domácí byly jasně lepším týmem, míč drželi na kopačkách a přesně po hodině hry se mohli domácí fanoušci radovat z druhé branky. Odražený míč si na hranici šestnáctky našel Slicho a střelou o tyč překonal beznadějně stojícího brankáře. V závěru zápasu mohl přidat Jarošenko 3. gól, hostující brankář Černík byl ale proti. Zápas tak končí vítězstvím domácích fotbalistů. Východočeši se tak vrací domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Tomáš Staněk (trenér SK Benátky n. Jizerou): Jak už to u nás doma bývá, opět přijel velmi dobře organizovaný soupeř. Hosté byli velmi odhodlaní, dobře pracovali, napadali i hráli dobře do defenzívy. Nebylo to pro nás lehké utkání, protože jsme museli dobývat jejich polovinu hřiště. Přesto si myslím, že jsme si vypracovali několik velmi dobrých situací. Nyní nás čeká obrovsky těžký zápas v Brandýse nad Labem, na který se musíme dobře připravit.

SK Vysoké Mýto
Filip Klapka (trenér SK Vysoké Mýto): Ve stavu, v jakém jsme sem přijeli, jsme podali fantastický výkon. Hráli jsme dobře takticky, dohrávali jsme na pokraji sil. Ani nechci hodnotit zápas, spíše chci našim klukům vyseknout obrovskou poklonu a smeknout všechny klobouky, které mám.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Dědek [-] - T. Slicho [-] (62. J. Boček [-] ) , L. Glöckner [-] , P. Vobořil [-] , M. Bodlák [-] (87. T. Hájek [-] ) , M. Pažout [-] (72. V. Holakovský [-] ) , M. Macek [-] (62. J. Knobloch [-] ) , J. Zabilanský [-] , R. Kopa [-] , V. Šimeček [-] , D. Komárek [-] (62. O. Yaroshenko [-] )

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - T. Briol [-] (61. M. Sapelkin [-] ) , J. Hájek [-] (75. V. Škrabal [-] ) , O. Švejda [-] , F. Wimmer [-] , T. Lněnička [-] , J. Mokrejš [-] , O. Žahourek [-] , V. Habrman [-] , L. Trnka [-] , M. Javůrek [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích