L. Světlík 73. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní gól Světlíka přiblížil Náchod k sestupu


Branky


73. L. Světlík (vl.)
10

Ve 28. se mezi sebou střetli Dobrovice s posledním Náchodem. Hosté potřebovali důležité body v boji o záchranu. Zápas měly však ve svých rukách Dobrovice. Zápas plný šancí na obou stranách rozhodl vlastní gól Lukáše Světlíka ze 73. minuty. Na ten už hosté odpověď nenašli a zmenšili si šanci na udržení v lize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrovice si šly od záčátku pro vítězství

Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří si během prvních dvaceti minut připravili hned 3 akce, ani jedna z nich však neskončila gólem. První šanci si hosté vypracovali až na počátku 30. minuty, kdy se k centru dostal ve vápně jeden z útočících hráčů, jeho střela však skončila v rukavicích Ondřeje Bartoše. O pár minut později mohl domácí poslat do vedení Kohout, ten však po Tomíčkově přihrávce mířil slabší nohou nad tři tyče. Před koncem poločasu po standardní situaci k zakončení Volf, ten však branku přestřelil.

Světlík katem Náchoda

Vstup do druhého poločasu tentokrát vyšel lépe hostům, kterým bohužel selhala koncovka. Domácí nebyli už tak nebezpeční a Náchodu se dařilo hrát na brejky, z nich ale gól nevstřelili. Zlomový moment zápasu přišel v 73. minutě. Hostující brankář se snažil při standardní situaci vyboxovat balón, ale po srážce se soupeřem se k míči hlavou dostal Světlík, pro jeho neštěstí uklidil míč do vlastní brány. V 79. minutě vyjel krásně po pravé straně Novák, předložil míč Kohoutovi, ten se však ve skluzu jen marně snažil dosáhnout na balon. Koncovku zápasu si Dobrovice už pohlídaly a mohou slavit vítězství na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu



FK Náchod
Karel Krejčík (trenér Náchoda): V prvním poločase byli domácí aktivnější, v tom druhém jsme naopak měli my více ze hry. Utkání rozhodla situace z 71 minuty, kdy po standardní situaci soupeře fauloval našeho brankaře ve vápně útočící hráč a rozhodčí branku uznal. Pak už bylo utkání rozkouskované. Poslední dvě utkání prohrajeme vždy 0 :1 a góly inkasujeme ze standartních situací, jeden břichem a druhý se odrazil od našeho obránce do branky. Těžko pak můžeme bodovat.



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] , M. Volf [-] , M. Hubač [-] (68. J. Novák [-] ) , P. Král [-] (68. D. Zelinka [-] ) , O. Bora [-] , A. Kohout [-] , O. Bičiště [-] , J. Horák [-] , P. Klain [-] (50. J. Janovský [-] )

FK Náchod
J. Hladík [-] (81. M. Kumprecht [-] ) - D. Bičiště [-] , J. Havlena [-] , M. Punar [-] , M. Brich [-] , F. Zámečník [-] (77. P. Simon [-] ) , D. Hrubý [-] , M. Rajnoch [-] , J. Vančák [-] (77. M. Rojšl [-] ) , J. Locker [-] , L. Světlík [-]

ŽK: 22. R. Tomíček , 83. O. Bora , 87. M. Sedláček - 70. J. Locker , 74. M. Punar , 74. D. Bičiště .
Místo: Dobrovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Klír Jonáš - KVAČEK Jan, ZITA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích