0:1
(0:0)
82. A. Nágl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Náglova trefa přisoudila tři body Letohradu


Branky


82. A. Nágl
10

Zápas z nižší části tabulky nám nabídlo 28. kolo. Mezi sebou se střeta Cidlina s Letohradem. Nějak záživný zápas rozhodl v 82. Adam Nágl, který svým centrem od rohového praporku napálil jednoho z obránců do obličeje, od kterého se míč odrazil do sítě. Letohrad po vítězství na hřišti Nového Bydžova předskočil svého soupeře v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidná polovina gól nepřinesla

První poločas mnoho fotbalové krásy nepřinesl, a když už přinesl, gól z toho nebyl. Letohrad spíše přehrával domácí mužstvo po většinu první půle. Domácí hráli spíše jen na brejky. Za zmínku možná stojí střelecký pokus jednoho ze záložníku z 15. minuty, střelecký pokus však letěl vedle brány. 

Pozdní "trefa" Nágla vybojovala hostům 3 body

Začátek druhé půle vyšel lépe domácím, kteří zatlačili Letohrad na jejich půlku, ale gól z toho nebyl. Postupem času se začali hosté dostávat ke svojí hře, začali střílet, dostávali se do šancí, získávali výhodné standardní situace. V 82. minutě se hosté konečně dočkali. Prudký rohový kop Nágla schytal jeden z domácích obránců do obličeje, pro jeho neštěstí se míč odrazil za záda vlastního brankáře. Více už zápas nenabídl a Letohrad si domů odváží důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu



FK Letohrad
Aleš Majvald (trenér FK Letohrad): První poločas herně z naší strany špatný nebyl, ale ve vápně jsme moc nebezpeční nebyli a domácí občas zahrozili z brejků. Vstup do druhého poločasu se nám nepovedl a domácí nás zatlačili, naštěstí pro nás nedali branku. Postupně se nám podařilo tlak otupit, vstřelit branku po rohovém kopu a závěr dovést do zdárného konce. Víme, že hlavně druhý poločas to dobré nebylo, ale výhry si vážíme a věříme, že příští týden podáme lepší výkon.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - N. Bekera [-] , J. Novák [-] , O. Špinka [-] (28. M. Vincour [-] ) , Š. Blažek [-] , M. Marek [-] (70. D. Kožíšek [-] ) , M. Holec [-] , P. Mokošín [-] , M. Štajer [-] , F. Drobný [-] , F. Zvěřina [-]

FK Letohrad
J. Janůj [-] - R. Macek [-] , J. Hiller [-] (74. L. Netolický [-] ) , A. Zbudil [-] (69. D. Chládek [-] ) , O. Kail [-] , T. Kabourek [-] (92. J. Kadlec [-] ) , P. Štěpán [-] , A. Nágl [-] , P. Šponar [-] , M. Lorenc [-] , F. Šplíchal [-]

Počet diváků: 210. Rozhodčí: Milner Michal - HAVEL Tomáš, BAHNÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích