K. Allen 50.
. S 53. (p.)
P. Šťastný 83.
3:1
(0:0)
91. J. Peca
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr Králové v boji o záchranu neselhal


Branky


50. K. Allen , 53. . S (p.) , 83. P. Šťastný - 91. J. Peca
10

Dalším zápasem 28. kola byla souboj 2 ze čtyř nejnížše postavených týmů. Mezi Dvorem Králové nad Labem a Čáslaví. Herní projev se přikláněl na stranu Čáslavi, tu ale domácí přestříleli 3:1 a dotáhli tak po brankách Randyho Iana, Kaliloua a Šťastného svého soupeře v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnost stála hosty vedení

První poločas jasně vyšel lépe hostům, kteří pálili co se dalo, ale marně. Během poločasu si vypracovali 4 velké šance. Nejdříve si domácí brankář poradil s brejkem Slavíka, poté předvedl fantastický zákrok, kdy po přímém kopu zachraňoval míč na brankové čáře. Poté měl Chábera na noze 2 góly, avšak obě tutovky z bezprostřední blízkosti zahodil. Domácí pouze střelou orazítkovali tyč. To bylo všechno, co první poločas nabídl.

Cizinecká síla dovedla domácí k vítězství

Úvod druhé půle vyšel lépe hostům, kteří si vytvořili opět 2 velké šance, ani jedna z nich ale neskončila v síti. V 50. minutě si Randy Ian navedl balón na svoji silnější nohu, napřáhl a z 20 metrů poslal míč pod břevno Vyhnánkovy branky. Netrvalo dlouho a hostující gólman mohl míč z branky tahat znovu. Tentokrát si po individuální akci jeden ze záložníků došel pro penaltu, ke které se postavil Kalilou a s klidnou hlavou ji proměnil. Po dvou inkasovaných brankách se hosté stále tlačili vpřed, ale i přes všechnu snahu, gólu jim přáno nebylo. V 83. minutě přišel finální skalp pro hosty, když se do odraženého míče opřel za hranicí šestnáctky Šťastný a nádherným způsobem překonal brankáře. V nastavení už jen tak symbolicky hosté snížili na 3:1, ale na výsledku to nic neměnilo. Domácí slaví poctivě vydřené 3 body. Čáslav po dobrém výkonu tentokrát odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslav
Jakub Svoboda (trenér Čáslavi): Jeli jsme do Dvora pro tři body. Podle toho jsme i ofenzivně poskládali sestavu. Bohužel jsme vyhořeli v proměňování brankových příležitostí, a to rozhodlo zápas. Museli jsme reagovat. Přeskupili jsme řady a dle mého názoru, i když jsme hráli vabank, tak jsme předvedli jeden z nejlepších výkonů v jarní části. Nebylo nám ale přáno vstřelit branku. Máme před sebou ještě dvě utkání. Pokusíme se urvat plný počet bodů a uvidíme, na co to bude v konečném účtování stačit. Na skládání zbraní je ještě brzy.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - T. Olawoyin [-] , M. Hruška [-] (64. D. Sojka [-] ) , D. Augustin [-] , . S [-] (75. M. Hrubý [-] ) , P. Šťastný [-] , K. Allen [-] , D. Votrubec [-] , F. Machač [-] (85. O. Štědrý [-] ) , T. Picha [-] , D. Hospedales [-]

FK Čáslav
D. Vyhnánek [-] - V. Slavík [-] , J. Peca [-] , O. Hajník [-] , A. Chábera [-] (85. F. Konyvka [-] ) , K. Petrů [-] (59. V. Bašek [-] ) , A. Ronovský [-] , P. Mráz [-] , K. Hejný [-] , J. Čuchal [-] , J. Vančura [-] (85. K. Schovanec [-] )

ŽK: 43. D. Hospedales , 65. P. Šťastný , 78. F. Machač - 34. J. Vančura , 60. A. Chábera . ČK: 93. F. Konyvka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: PAPEŽÍK Jakub - BEDNÁŘ Jaroslav, BRAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza