1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudimský obrat zajistil dvougólový Vácha


Branky


10

V neděli 28. května hostil Turnov rezervu Chrudimi. I přesto že hosté už od 6. minuty prohrávali, nesklopili hlavy a utkání po dvou gólech Davida Váchy otočili. Ze souboje ve středu tabulky tak odchází Turnov s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha Turnova vedla pouze k poločasové remíze

Začátek první půle vyšel lépe domácím, kteří se už v šesté minutě po chrudimské chybě ve středu pole mohli radovat z gólu Tomáše Beníška. Turnov i nadále tlačil a byl výrazně lepší a nebezpečnejší hlavně ze standardních situací. Naštěstí pro hosty Jakub Tlustý držel svůj tým co se dalo. I Chrudim se začala dostávat do hry a šancí, ve většině z nich ale selhala finální fáze akce. Před poločasem se ještě hostům podařilo vyrovnat. Prosadil se Vácha.

Vácha chrudimským hrdinou

V druhém poločase začali být chrudimští více nebezpeční, vytvářeli si šance a z toho pramenil v 68. minutě druhý gól Davida Váchy. I přesto že byla Chrudim i po zbytek zápasu lepší, gólovou šanci si už nevypracovali, ale to ani domácí. Takže jak se nakonec ukázalo, branka Váchy byla i brankou vítěznou. Chrudim si tak po obratu na hřišti soupeře připisují 3 body. Turnov tentokrát body nebere.



Ohlasy k zápasu



MFK Chrudim B
Miroslav Teplý (trenér MFK Chrudim B): Turnov byl v prvním poločase jasně lepší v držení míče i počtu akcí. Domácí byli podle očekávání velmi nebezpeční ze standardních situací. O poločase jsme změnili rozestavení, což se nám vyplatilo. Výhry si moc vážíme, protože jsme několik utkání ztratili po dobrém výkonu buďto v závěru utkání, nebo smolnou brankou a teď jsme konečně podložili dobrou hru především ve druhé půli bodovým ziskem. Kluci si to zasloužili, ukázali charakter a já jim děkuji. Těšíme se na poslední dvě kola.



Sestavy


FK Turnov
V. Kopal [-] - K. Provazník [-] , B. Břenek [-] (60. R. Prokopec [-] ) , M. Chládek [-] , O. Tobiaš [-] , J. Šťovíček [-] (46. M. Müller [-] ) , J. Tomašov [-] , P. Havel [-] (77. F. Vencbauer [-] ) , T. Beníšek [-] , J. Marek [-] (46. Š. Havel [-] ) , P. Svoboda [-]

MFK Chrudim B
J. Tlustý [-] - D. Vácha [-] (72. T. Tlustý [-] ) , M. Hruška [-] , D. Žalud [-] (60. L. Pešek [-] ) , V. Nykodým [-] (46. M. Havránek [-] ) , M. Šindelář [-] , M. Zvolánek [-] (86. P. Skohoutil [-] ) , M. Brychnáč [-] (72. D. Mrázek [-] ) , T. Dostálek [-] , Š. Sedlák [-] , V. Gregovský [-]

ŽK: 59. P. Havel - 90. D. Mrázek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Nymsa Jakub - ERLEBACH Jiří, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích