2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí zvládlo roli favorita s odřenýma ušima


Branky


6. P. Chleboun (p.) , 12. V. Špatenka - 14. V. Gebert
10

28. kolo Divize C nabídlo střet mezi týmem hrajícím o přední příčky tabulky a mezi týmem hrajícím o záchranu. Ústí nad Orlicí hostilo Brandýs nad Labem. Ústí jako favorit zápas zvládl, ale ne tak, jak by si hráči a realizační tým představovali. Na domácí půdě vyhrálí po gólech Chlebouna a Špatenky jejich klasickým jednogólovým rozdílem 2:1. Brandýs bude tak dál bojovat o záchranu v lize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený vstup zajistil Jiskře klid

Od začátku zápasu byla Jiskra na balónu. To vypramenilo nedovoleným zákrokem ve vápně na domácího Bednáře. Ústí tak šlo už v 6. minutě po Chlebounově proměněné penaltě do vedení. Netrvalo dlouho a už ve 12. minutě mohli fanoušci domácích slavit další gól. Kdy si Bednářův centr našel ve vápně Špatenka a hlavou nedal brankáři šanci. V moment kdy to vypadalo pro domácí dobře, inkasovali po nedorozumění v obraně. Gebertův "nepovedený" centr zapadl do branky. Po vstřelené brance se hosté dostali více do hry a sehrávali s Ústím vyrovnanou herní partii. V závěru ještě mohl skóre změnit Bednář, jeho hlavička však šla pouze vedle branky.

Majer připravil hosty o možné body

Start druhého poločasu vyšel lépe hostům. V 48. napřáhl z 35 metrů jeden ze záložníků Brandýsa a na první pohled jednoduchá záležitost domácího gólmana pořádně provětrala. Míč mu nejdříve vypadl z koše, dobíhající Folwarczny však z bezprostřední blízkosti napálil pouze břevno. Hostům navíc nepomohlo ani vyloučení Majera z 51. minuty, který byl po urážkách hlavního rozhodčího vyloučen. Domácí v této chvílí získali opět převahu nad soupeřem, ale ke gólu už to nevedlo. Zbytek zápasu se odehrával ve středu hřiště bez velkých šancí. Poslední gólový pokus zaznamenali hosté, kdy se Folwarczny přímým kopem z hranice šestnáctky pokusil překonat domácího brankáře. Marek Jech však předvedl výborný zákrok a odčinil tak svoji chybu. Více už toho zápas nenabídl a to znamená že Ustí nad Orlicí pod těžké bitvě bere 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Souček (kapitán TJ Jiskra Ústí nad Orlicí): Utkání dopadlo sice výhrou, ale hra nebyla taková, jaká by se asi očekávala od týmu z vyšších pater tabulky. Vstup do zápasu se nám povedl velice dobře, zbytek zápasu už moc fotbalové krásy nenabídl.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jech [-] - P. Chleboun [-] , L. Mikor [-] , P. Langer [-] , J. Stránský [-] , O. Skalický [-] (60. R. Tichý [-] ) - P. Tchanturia [-] (75. J. Kozák [-] ) , J. Souček [-] (92. K. Vašek [-] ) , V. Špatenka [-] , T. Sokol [-] (60. T. Hynek [-] ) - J. Bednář [-] (92. M. Popelář [-] ) -

FK Brandýs nad Labem, z.s.
P. Karmazín [-] - V. Gebert [-] (39. T. Svoboda [-] ) , P. Šára [-] , V. Šmejkal [-] , T. Majer [-] , D. Folwarczny [-] , L. Nykodým [-] , M. Dosoudil [-] , D. Hrčka [-] , M. Studecký [-] , J. Malák [-] (62. T. Fabian [-] )

ŽK: 81. V. Špatenka , 90. R. Tichý - 58. T. Svoboda , 91. M. Dosoudil . ČK: 51. T. Majer .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: LERCH Ondřej - GLOGAR Lukáš, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích