2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:30

29.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povltavská těží z rozstříleného Nováka


Branky


24. L. Raley , 87. F. Novotný - 11. M. Novák , 32. M. Novák , 80. M. Novák
12

Souboj devátého Králova Dvoru proti dvanácté Povltavské Fotbalové Akademie nám nabídnul něco, co moc dobře známe z minulého týdne. Osud Povltavské vzal opět do vlastních ruk Martin Novák, který podruhé v řadě zkompletoval hattrick a bez jeho branek by byl jeho tým dost pravděpodobně bez bodů. Jak tato bitva vypadala ?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novák dvakrát poslal PFA do vedení

Opatrný začátek obou týmů vyústil v 11. minutě, kdy za obranu utekl Martin Novák, který utekl obránci, a i přes rozhození z rovnováhy, dokázal z ostrého úhlu propálit Jana Kovaříka - 0:1. Povltavská se hnala dopředu ve velkém stylu a Králův Dvůr měl s bráněním jejich útočných akcí plné ruce práce. Ovšem i přes to se Luke Raley dokázal prosadit po důrazu s trochou štěstí. Jeho první pokus sice skončil na rukavicích brankáře, ale na jeho druhý už se nikdo nezmohl - 1:1. Hosté se i nadále prezentovali stejnou hrou, co doposud, a útočné snahy pokračovaly. Ve 32. minutě se opět přesně trefil Martin Novák, když dostal míč na hranici malého vápna a mířil pod břevno - 1:2. Po obdrženém gólu se domácí zmátořili a řada s útočením byla na nich. Závěr poločasu už moc nadějných příležitostí nenabídl a do kabin šla Povltavská s jednogólovým náskokem.

Pozdní odpověď domácích nestačila ani na bod

Obě strany se do hry pustily od podlahy a první šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Klobouk dolů oběma obranám za předvedenou kvalitu, protože útočníci museli ztrácet naděje, když se jim po neustálých nájezdech nepodařilo měnit skóre. Když už obrana propadla, tak Jan Kovařík Adamem Benadou podrželi své spoluhráče. Čtvrtá branka přišla až v 80. minutě, kdy se po sérii odrazů dostal před bránu Martin Novák, který rozvlnil síť i potřetí a oslavil hattrick se spoluhráči - 1:3. Královu Dvoru se podařilo opět zvednout a v 87. minutě odpověděl hlavou po rohu Filip Novotný - 2:3. Hra se po další brance opět vyrovnala, ale neztratila na intenzitě. Bohužel pro domácí, nikdo z jejich hráčů už nestihl srovnat a Povltavská Fotbalová Akademie opět vyhrává díky třem brankám dvaadvacetiletého Martina Nováka.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Kovařík [-] - M. Fatrdle [-] , J. Dvořák [-] , L. Raley [-] (81. F. Novotný [-] ) , D. Beňo [-] , M. Procházka [-] (66. J. Kabele [-] ) , M. Kraus [-] , J. Novák [-] (46. K. Nazarenko [-] ) , M. Hell [-] (66. J. Bouček [-] ) , R. Novák [-] , M. Patrovský [-] (46. P. Behenský [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
A. Benada [-] - L. Novák [-] , F. Drobílek [-] , J. Zákostelský [-] , M. Hejda [-] (82. P. Masopust [-] ) , F. Mareš [-] , M. Novák [-] , A. Lanc [-] , J. Košata [-] (72. V. Polívka [-] ) , Š. Starý [-] , P. Vala [-]

ŽK: 92. F. Drobílek , 94. J. Zákostelský .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Švagr Tomáš - DOUBRAVA Jakub, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích