2:1
(1:1)
42. D. Čížek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 10:15

29.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení z Prahy


Branky


21. R. Fojt , 87. C. Bačinský - 42. D. Čížek (vl.)
12

Nedělní utkání mezi rezervami domácí Dukly Praha proti Viktorii Plzeň překvapil svým průběhem a hlavně výsledkem. Hoši Plzně mohli útočit na druhou příčku, na kterou ztrácela 4 body a zbývaly dvě kola. Místo přiblížení se rezervě Bohemians, se Plzeň připravila o tuto možnost a může nejlépe dopadnout třetí. Dukla si může o bojích "na topu," jelikož se nacházela na 13. místě a stále mohli skončit předposlední za předpokladu, že by poslední dvě kola ztratila a soupeři kolem bodovali. To se ale nestalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka držela Plzeň nad vodou

Úvodní minuty zaskočily asi všechny přítomné, jelikož se hra tvářila velice vyrovnaně. Do první pořádné šance se dostal Radek Fojt, když si ve vápně narazil s Jakubem Uhlířem, a z druhého doteku zakončil na zadní tyč z bezprostřední blízkosti - 1:0. Překvapní bylo na světě a Dukla byla po vstřelení branky polita živou vodou. Plzni se dostávalo těžko na dostřel brány, kterou hájil Daniel Spilka. Ve 26. minutě po zahraném rohu utrhnul od obránce a zakončoval Jan Kozojed, ale jeho pokus skončil těsně vedle brány. Do poslední patnáctiminutovky už vkročila Plzeň o poznání lépe a centrovaný míč do vápna si nešťastně srazil do vlastní sítě David Čížek v 42. minutě - 1:1.

Bačinský rozhodnul v závěru

Trenér Viktorky rozhodně zvolil ta správná slova pro poločasovou promluvu, jelikož do druhé půle už hráči Plzně vypadali daleko více sebevědomě a bylo to znát. V 52. minutě mohl dokonat obrat Adam Štauber, ale jeho střela z otočky proletěla těsně vedle bližší tyče. O deset minut později se málem radoval Jakub Hodek, který pálil z přímého kopu po menším divadlu se svými spoluhráči, ale jeho střelu tečovala zeď na roh. V 65. minutě se opět dostal do zakončení Adam Štauber po rohovém kopu, ale opět jeho střela těsně míjela bránu. Zbývalo pouhých 5 minut do konce základní hrací doby, kdy se po průnikové přihrávce dostal k míči Christián Bačinský, který z ostrého úhlu poslal míč na zadní tyč - 2:1. Viktoria si v posledních minutách vyvinula tlak, ale gól už z toho vykouzlit nedokázala.



Sestavy


FK Dukla Praha B
D. Spilka [-] - J. Uhlíř [-] (66. N. Krenciv [-] ) , T. Mládek [-] (89. F. Ulman [-] ) , J. Hudec [-] , J. Kozojed [-] , D. Čížek [-] , A. Zapletal [-] (66. Š. Nikl [-] ) , O. Jelínek [-] (46. C. Bačinský [-] ) , F. Matoušek [-] , J. Hodek [-] , R. Fojt [-]

FC Viktoria Plzeň B
D. Daněk [-] - A. Pešek [-] , F. Lörincz [-] (88. M. Doubek [-] ) , A. Čihák [-] , D. Fišer [-] , J. Novák [-] (80. P. Falout [-] ) , P. Vacek [-] (70. J. Kule [-] ) , T. Pospíšil [-] , O. Oravec [-] , M. Krůta [-] , A. Štauber [-] (70. T. Vach [-] )

ŽK: 79. A. Čihák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MATĚJKA Jakub - JEŽEK Václav, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích