5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistři !


Branky


23. P. Došlý , 30. P. Mužík (p.) , 63. J. Zajíček (p.) , 65. J. Zajíček , 71. P. Mužík
12

Ve 29. kole nám byl nabídnut souboj předčasných mistrů letošní skupiny A ČFL, kterým není nikdo jiný, než domažlická Jiskra, proti Baníku Sokolov, který už s jistotou ví, že si tuto soutěž příští sezónu nezahraje. Pro odlehčení by se dalo říct, že už oba celky neměly, o co hrát, ale i tak nám ukázaly fotbal plný branek, i když pouze do jedné sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Něco takového jsme čekali

První poločas začal asi podle našich představ, když se oba týmy dopředu moc nehrnuly a šancí bylo velmi málo. Přibližně kolem 15. minuty se Jiskra uchopila taktovky a Sokolov začal pociťovat, že hraje s mistrem ligy. Ve 23. minutě se naskytla domácím příležitost v podobě přímého kopu, který si o centr do vápna přímo říkal, ale Petr Došlý byl jiného názoru, jelikož vypálil fantasticky do vzdálenějšího horního rohu brány - 1:0. Hostující Baník se ale vzdát nechtěl, a tak hrál s Jiskrou poměrně vyrovnanou pasáž zápasu. Ve 30. minutě si došel pro penaltu František Dvořák, který vběhl do cesty obránci, pro kterého už nebylo v ten moment cesty zpět. Pokutový kop si nachystal a proměnil Petr Mužík, i když neměl Pavel Hrabačka k míči daleko 2:0. Hosté dokázali i po druhém direktu zvednout hlavu a hrát fotbal, což nebylo vůbec lehké, ale poradili si ve všech situacích velice dobře, jen jim chybělo to štěstíčko.

Marná úvodní snaha hostů

Sokolovskému Baníku se úvod velice vydařil a opět jsme mohli vidět velice vyrovnanou partii, ze které o trochu lépe vycházeli právě hosté. V 62. minutě bylo všem nadějím konec, když se bezhlavě vyhrnul ve vápně Pavel Hrabačka pod nohy jednomu z domažlických útočníků. K penaltě se postavil Jan Zajíček, který svůj kop zahrál také se štěstím, když se jeho střela odrazila do brány od levé nohy skákajícího brankáře - 3:0. Uplynuly dvě minuty do proměněné penalty, a po rohu se dostal k míči po odrazu opět Jan Zajíček, který dokázal míč propasovat přes několik sokolovských hráčů - 4:0. V 71. minutě se po faulu naskytla možnost přímého kopu Petru Mužíkovi, který zakroutil míč do bližší šibenice a uzavřel tak skóre svou nádhernou druhou brankou - 5:0. Zdálo se, jakoby si oba týmy odsouhlasily mír do následujících minut, jelikož se už nikdo nikam moc nehnal. Po závěrečném hvizdu mohly propuknout oslavy mistrovského titulu, který posílá Jiskru do baráže o postup do F:NL. Baník sice odjíždí s obdrženou "pětkou" zpět domů, ale svým výkonem na hřišti si rozhodně borci ze Sokolova zaslouží respekt.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Mlynařík [-] , J. Sojka [-] , S. Fedak [-] (46. M. Rychnovský [-] ) - P. Mužík [-] , S. Vávra [-] (46. R. Aubrecht [-] ) , K. Pavlík [-] (68. K. Jahn [-] ) , P. Došlý [-] , E. Vůch [-] (46. J. Teršl [-] ) - J. Zajíček [-] , F. Dvořák [-] (52. V. Černý [-] )

FK Baník Sokolov
P. Hrabačka [-] - D. Doleček [-] (88. M. Kraclík [-] ) , R. Schimmer [-] (46. . Ainca [-] ) , L. Václavík [-] (90. T. Ptáček [-] ) , D. Šilpoch [-] (63. T. Zázrivec [-] ) , D. Krlička [-] , I. Soumah [-] , N. Bleck [-] , A. Toure [-] , M. Kabantsov [-] , L. Šulc [-]

ŽK: 48. K. Pavlík - 17. A. Toure , 62. P. Hrabačka .
Počet diváků: 425. Rozhodčí: Matějček Milan - MACHÝČEK Lukáš, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích