7:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

29.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet vyprášil Budějovice


Branky


3. M. Rataj , 11. J. Šulc , 28. P. Gilian , 61. C. Ani , 78. C. Ani , 87. C. Ani , 91. . Frizoni - 35. M. Prášek
12

V sobotním utkání ČFL mezi Motorletem Praha a béčkem Dynama Českých Budějovic jsme mohli očekávat vše kromě toho, co se opravdu v zápase stalo. Proti sobě nastoupily celky, které od sebe dělil pouhý bod, ale průběh tomu absolutně neodpovídal. Dnešní vysoká výhra domácích shodila Budějky až na třínáctou pozici. Jak utkání vypadalo ?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný začátek od Motorletu

Na hodinkách pana rozhodčího odbila 3. minuta, když se po příhrávce Patrika Giliana ocitl ve vápně osamocený Michal Rataj, na jehož přízemní střelu k tyči nestačil brankář Dynama Tomáš Lerch ani zareagovat - 1:0. Budějovicím pomohl rychlý obdržený gól k výraznému zvýšení aktivity a obrana pražského Motorletu se musela hodně obracet, aby útočné snahy soupeře zastavila. Nicméně se každou další minutou začal do hry dostávat opět i Motorlet, který nenechal fanoušky Budějovic klidnými. Ve 28. minutě se po přetaženém přímém kopu dostal jeden z pražských hráčů, který našel před prázdnou bránou Patrika Giliana, který uklízel do prázdné brány - 2:0. O 7 minut později dokázali hosté zareagovat a přidat kontaktní branku, když z otočky ve vápně vypálil do bližšího horního rohu Martin Prášek - 2:1. Obě obrany si sáhly do svědomí a nenechali do konce poločasu své soupeře dostat do přímého ohrožení branky.

Co se to stalo ?

Vstup obou týmů jsme si mohli jen závidět, jelikož jsme opravdu viděli atraktivní začátek druhého poločasu, který s sebou přinesl i první šance, které však zůstaly neproměněny. V 61. minutě rozpoutal domácí radost Kenneth Ani Chigozie, který se hlavou trefil po zahraném přímém kopu - 3:1. Po nákopu využil Jan Šulc v 74. minutě špatné komunikace obránce s brankářem a uklízel míč z úhlu takřka do prázdné brány, i když se Tomáš Lerch ještě snažil situaci vyžehlit na poslední chvíli - 4:1. Po čtyřech minutách stál za dalším gólem další "kiks" budějovické obrany, kterého využil Kenneth Ani Chigozie, když pak v tváří tvář přehodil elegantně brankáře - 5:1. Budějovice se sympaticky chtěly vrátit ještě do utkání, ale nepřesnost hrála v jejich útocích velkou roli. V 87. minutě završil hattrick Kenneth Ani Chigozie, když se po odražené střele dostal k míči, který uklidil klinicky přesně mezi ležícího brankáře a blokujícího stopera - 6:1. Svou oslavou, při které si sundal ve víru emocí dres, si Kenneth Ani Chigozie vysloužil žlutou kartu. Poslední hřebíček do pomyslné rakve Dynama byla šance v nastavení, když Bernardo Frizoni Da Cruz Dias využil nedůrazu obránce a loboval přes brankáře na vzdálenější tyč, od které se míč odrazil do brány - 7:1.



Sestavy


FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - M. Čepelák [-] , J. Hauer [-] , M. Filip [-] , M. Kodr [-] (46. C. Ani [-] ) , . Frizoni [-] , P. Gilian [-] , J. Šulc [-] (80. M. Musil [-] ) , D. Nátr [-] (73. A. Kornacki [-] ) , M. Rataj [-] (80. M. Pokorný [-] ) , L. Hroník [-] (73. D. Hrabina [-] )

SK Dynamo České Budějovice B
T. Lerch [-] - S. Böhm [-] , D. Pravda [-] (68. T. Hák [-] ) , V. Bartizal [-] (68. J. Pařízek [-] ) , A. Pech [-] (61. V. Hora [-] ) , M. Prášek [-] , J. Malecha [-] , J. Brabec [-] , R. Polanský [-] (61. T. Bečvář [-] ) , D. Krch [-] , Š. Pineau [-] (83. D. Mašek [-] )

ŽK: 87. C. Ani - 66. T. Bečvář .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Kubec Václav - HODEK Jakub, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů