3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 18:00

29.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly doma


Branky


10

V předehrávce 29. kola třetí nejvyšší fotbalové soutěže mezi domácím Pískem a Vltavínem přišel pravděpodobně hostující celek o šanci na druhé místo. Vltavín přijel ze třetího místo do osmého Písku pro 3 body, které by drželi borce v boji o vyšší příčku. Místo toho odjíždí s prázdnou a budou muset jen doufat, že soupeři kolem něj budou též ztrácet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpackaná první půle

Hostům nebylo už od začátku zápasu úplně přáno, když už ve 3. minutě viděl Vojtěch Lukovský po ostrém zákroku. Ten stejný hráč byl o pár minut později odnášen na nosítkách po pravděpodobně špatném došlápnutí. Doufejme, že nepůjde o nic vážného. V 17. minutě se důraz Michala Němečka stal klíčovým faktorem pro první branku. Po jeho skluzu se dostal k míči Ondřej Sajtl, který za vápnem vyslal krásnou ránu ke vzdálenější tyči, na kterou byl Filip Ulrich krátký - 1:0. Po pěti minutách se domácí radovali podruhé, když se šťastně dostal k míči Marek Kalousek, který opět rozvlnil síť - 2:0. Vltavín se očividně pokoušel dostat Písek pod tlak, ale tomu se vždy podařilo dostat míč do bezpečí. Ve 43. minutě se ve vápně provinil Štěpán Koreš, který svým faulem nabídnul hostům penaltu. K puntíku se postavil Dominik Tichý, kterého Jan Satrapa zázračně vychytal.

Csaplárovka neklapla

Začátek poločasu vyšel Vltavínu skvěle, když se po přihrávce do malého vápna dostal k míči Dominik Tichý, jehož střelu nešťastně protečoval do sítě jeden z píseckých stoperů - 2:1. Hosté začali být hodně při chuti a dávali Písku najevo, že dnes nebudou mít nic jen tak. V 62. minutě došlo ke změně domácích brankářů, kdy Jana Satrapu nahradil Petr Lukeš. Toho na hřišti přivítal v 70. minutě David Matějka, který se dostal do šance po rychlé kombinaci. Jeho dělovka líznula břevno a každý přítomný musel uznat, že to byl parádní gól - 2:2. Schylovalo se nám k dramatu, ve kterém měl navrch Vltavín, když neustále ohrožoval domácí obranu, která si ale vždy výborně poradila. V 86. minutě utekl za obranu Karel Malý, který dokázal z úhlu prostřelit Filipa Ulricha a strhnul dění zápasu na stranu Písku - 3:2. Hosté se ještě pokoušeli o srovnání, ale čas byl proti nim. FC Písek se touto výhrou vyhoupl na 6. místo v tabulce.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] (62. P. Lukeš [-] ) - Š. Koreš [-] , D. Štěch [-] (62. O. Bicenc [-] ) , O. Sajtl [-] , M. Voráček [-] , M. Mařík [-] (77. K. Malý [-] ) , M. Kalousek [-] (89. D. Hendrych [-] ) , A. Musa [-] , M. Němeček [-] , S. Novák [-] , S. Vokurka [-]

FK Loko Vltavín
F. Ulrich [-] - T. Kuchař [-] , L. Veselý [-] (87. D. Klimenda [-] ) , D. Podzimek [-] , D. Tichý [-] , L. Trávníček [-] (61. D. Čejda [-] ) , V. Lukavský [-] (10. A. Kokeš [-] ) , O. Sprinz [-] , A. Kovernikov [-] , D. Matějka [-] , A. Borkovec [-]

ŽK: 47. Š. Koreš , 78. A. Musa , 81. M. Kalousek , 93. P. Lukeš - 3. V. Lukavský , 78. D. Tichý , 89. A. Kokeš .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: DUDA Miroslav - LANGMAJER Lukáš, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů