0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 10:15

28.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepovedené závěry poločasů stály Admiru body


Branky


13

Ve 28. kole se nám v Praze na hřišti Admiry odehrál zápas domácích s Pískem v roli hostů. Tabulka soutěže rozhodně favorizovala domácí celek, který zaujímal pátý "flek" ČFL skupiny A, zatímco hráči Písku přebývali na příčce jedenácté. Fotbal každopádně nemá logiku a každý zápas může skončit jakkoliv, jako například v tomto příkladě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly do kabiny Admiry

Pražská Admira rozhodně potvrzovala roli favorita už od prvních minut a Písek se musel začínat spoléhat na breakové situace. Už v 18. minutě mohla jít domácí jedenáctka do vedení, když z rohu nedokázal trefit míč Jan Martinic v tváří tvář Petru Lukešovi, který hájil branku Písku. Domácí ale nepolevili a dále dominovali. Ve 42. minutě se z rychlého protiútoku dostal k míči Marek Kalousek, který míč posunul na Štěpána Koreše, který loboval přes brankáře Martina Kellera - 0:1. Po dvou minutách se díky nedůrazu probil do vápna Marek Kalousek, který si ještě obešel brankáře a uklidil do prázdné brány - 0:2.

Hosté si nenechali utéct 3 body

Druhá půle zrcadlila dění té první a domácí opět tlačili Písek k jejich vápnu. Admira hrozila každým útokem a člověk by řekl, že jejich první dnešní branka je již na spadnutí, ale opak byl pravdou. Pro hosty museli být minuty nekonečné a dokázali odolávat. Písek si ke konci zápasu vytvořil dlouhou pasáž, kdy pro změnu byla pod tlakem Admira. Vrcholem tohoto tlaku byla nepřesná trefa Sebastiana Nováka, kterou na poslední chvíli dokázal doťuknout do brány Karel Malý. Tato branka znamenala stanovení konečného výsledku a smutného konce zápasu pro Admiru Praha.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Keller [-] - Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , V. Záruba [-] (70. O. Marqvardsen [-] ) , J. Jandovský [-] (86. J. Trajhan [-] ) , M. Douděra [-] (77. J. Mráz [-] ) , M. Čácha [-] , J. Martinic [-] (77. P. Kunc [-] ) , M. Fric [-] , Š. Skalický [-] (46. J. Michálek [-] ) , O. Herc [-]

FC Písek
P. Lukeš [-] - Š. Koreš [-] , D. Štěch [-] (86. D. Hendrych [-] ) , O. Sajtl [-] , M. Voráček [-] (86. K. Malý [-] ) , M. Mařík [-] (93. Š. Hrdlička [-] ) , M. Kalousek [-] (79. O. Bicenc [-] ) , A. Musa [-] , M. Němeček [-] , S. Novák [-] , S. Vokurka [-]

Počet diváků: 240. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - VÍT Petr, JIŘÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Admira je teďka rozjetá. Jasná 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích