1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 10:15

28.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O dělení bodů se rozhodlo až v posledních minutách


Branky


13

Ve 28. kole se nám na hříšti posledního Sokolova představili domácí borci a jejich soupeři z Hostouně, kteří hájí osmé místo skupiny A v ČFL. Během prvního poločasu jsme se sice branky nedočkali, ale v tom druhém jsme byli svědky velkého překvapení, které se událo v posledních minutách utkání. Oba týmy se postaraly o velice atraktivní utkání, které nám nabídlo dvě branky a krásné akce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otevřené utkání nám branky nepřineslo

Střet těchto dvou celkou začal tak, jak jsme asi všichni čekali. Hostouň se hnala hned rozehrávky do útoku a mohli jsme se dočkat i první branky, ale tečovaná střela proletěla těsně vedle vzdálenější tyče po palbě z levého křídla. Hosté sice kontrolovali hru, ale kvůli nepřesným rozehrávkám se dostávali do šancí i domácí. Po krátké pauze na pití se hra více otevřela a do velké šance se dostal Daniil Doleček, který proběhl ve vápně mezi třemi obránci, ale jeho pokus byl sražený na roh. Těsně před koncem poločasu opět proběhnul kolem několika obránců Daniil Doleček, který rozehrál do kraje, odkud sražený centr putoval přímo do náruče Viktora Pančeva. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Doleček rozhodl o půlení bodů

Do druhého dějství vkročily oba týmy poněkud opatrněji, než jsme byli zvyklí z první půle. V 65. minutě se k přetaženému centru z přímého kopu dostal Zdeněk Hucek, který míč vrátil do vápna, kde si centr hlavou našel Václav Bízek a uklidil míč na zadní tyč - 0:1. Po další přestávce na osvěžení se Sokolov snažil zamčít soupeře před jejich vápnem, ale dlouho jim to nevydrželo, když se z nepřesné rozehrávky dostal soupeř do breaku. Hra začala vypadat velice atraktivně, jelikož Sokolov sázel vše na útok a Hostouň hrozila z protiútoků. Gól mohl dát teoreticky kdokoliv. V 90. minutě utekl po levé straně Daniil Doleček, který si ve vápně zasekl skluzujícího obránce, a poslal míč podél brankáře k tyči - 1:1. V nastavení se ještě hosté pokusili o tlak, ale z jejich úsilí žádná další branka nepadla.



Sestavy


FK Baník Sokolov
P. Hrabačka [-] - R. Schimmer [-] (62. A. Čížek [-] ) , D. Doleček [-] , . Ainca [-] (70. D. Šilpoch [-] ) , L. Václavík [-] (82. T. Zázrivec [-] ) , D. Krlička [-] , I. Soumah [-] , N. Bleck [-] (82. M. Kraclík [-] ) , A. Toure [-] , M. Kabantsov [-] , L. Šulc [-]

Sokol Hostouň
V. Pančev [-] - J. Neruda [-] (46. F. Novák [-] ) , Z. Hucek [-] , D. Štětka [-] , A. Vlasák [-] (72. O. Fotr [-] ) , J. Januška [-] (92. . De [-] ) , . Pavi [-] (72. D. Novák [-] ) , J. Miker [-] (91. D. Šmerda [-] ) , Š. Krunert [-] , A. Zahranychnyy [-] , V. Bízek [-]

ŽK: 86. D. Krlička , 87. T. Zázrivec - 47. Z. Hucek , 72. F. Novák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Trska Adam - ŠVORC Jan, POLENA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Dám 0. Myslím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů