Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 10:15

28.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka na hřišti Vltavína


Branky


13

Sobotní utkání mezi třetím Vltavínem a desátým Pískem nabídlo opravdu záživnou podívanou. Od tohoto utkání se očekávala výhra Vltavínu, který na podzim dokázal porazit Králův Dvůr 1:0 na jejich hřišti. Jejich odvetný střet byl na góly poněkud bohatší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup do utkání ze strany Králova Dvoru

Po úvodním hvizdu, který odstartoval zápas, se do prvního útoku hnal domácí Vltavín, ale krátce po té se na koně dostal Králův Dvůr a produktivita promluvila. Po centru ze skoro půlky hřiště se zapomněla vltavínská obrana, když si míč našel neobsazený Michal Procházka, který jednoduchým dotekem rozvlnil síť bezmocného Patrika Štorce - 0:1. Po 10 minutách Vltavín zaspal v obraně i podruhé, když centr našel Luka Raleyho, který krásně přehodil vyběhlého brankáře na hranici vápna a šel se radovat - 0:2. Na třetí branku se ve Vltavíně opět nemuselo čekat dlouho, když se dělovou hlavičkou prosadil z rohu Artem Kovernikov. Boj o střed pole vyvrcholil závěrečným tlakem Vltavína, se kterým se hosté poradili a branku už neobdrželi.

O atraktivnost druhého poločasu nebyla nouze

Poločasová promluva vyšla lépe vltavínskému trenérovi Michalu Zachovi, jelikož Vltavín se do Králova Dvoru pustil od podlahy. Po sérii šťastných odrazů se v malém vápně objevil míč před Dominikem Tichým, se kterým si vltavínský borec už hlavu nelámal - 2:2. Radost domácích trvala pouhé dvě minuty, jelikož ze zahraného královodvorského přímého kopu chytře protečoval míč za záda brankáře Martin Kraus - 2:3. V pasáži plné střídání a akcích, které nechali hostující fanoušky na trní, se branky Vltavín zkrátka nemohl dočkat. Poté dokázal Králův Dvůr vybojovat roh, který opakoval signál z gólové situace v prvním poločase. Tentokrát to sice nevyšlo, ale zmatky v obraně dostali do šance Michala Procházku, kterého si opět nikdo moc nevšímal, a ten vypálil na přední tyč - 2:4. Hned 4 minuty na to byl rozehrán přímý kop na hlavu Davida Podzimka a zase bylo, o co hrát - 3:4. Domácí se pomalu dostali do situace, kdy začali hosty lidově řečeno válcovat, ale už brankáře Daniela Tomana nepřekonali.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - L. Veselý [-] (76. M. Vacek [-] ) , O. Sprinz [-] , T. Kuchař [-] , D. Podzimek [-] , A. Borkovec [-] , L. Trávníček [-] (76. D. Klimenda [-] ) , V. Lukavský [-] (65. D. Čejda [-] ) , J. Jelínek [-] (46. D. Tichý [-] ) , D. Matějka [-] , A. Kovernikov [-]

FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - P. Behenský [-] , M. Patrovský [-] (83. L. Hanč [-] ) , J. Novák [-] , M. Kraus [-] , M. Procházka [-] , K. Nazarenko [-] , J. Bouček [-] , L. Raley [-] (76. D. Beňo [-] ) , J. Dvořák [-] , R. Novák [-]

ŽK: 85. D. Klimenda - 89. J. Bouček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Baum Tomáš - KOLÁTOR Petr, POPELKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lokotka hraje na jaře velmi dobře. Jasná 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích