3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 14:30

27.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice si poradily s outsiderem


Branky


21. B. Havel , 58. D. Černý , 80. V. Heger
12

Sobota nám nabídla střet osmých Přeštic se Zbuzany, které hájily čtrnáctou příčku. Domácí borci mají rozběhlou sérii, kdy vyhráli poslední 2 utkání a proti Zbuzany by jim neměly být překážkou, jelikož hosté prohráli poslední dvě utkání a nevyhráli už přes měsíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přeštice potvrdily roli favorita

Od úvodu utkání bylo jasné, že domácí jdou hladově po třech bodech. Hostům se začátek zápasu moc nepovedl, a tak museli začít bránit už v raných minutách utkání. I když Přeštice byly na vysoko nalezlé na obranném bloku Zbuzan, tak na první gól jsme si museli počkat do 21. minuty navzdory tomu, že branka mohla padnout daleko dříve. Svou první soutěžní brankou v této sezóně se blýsknul pětadvacetiletý Bohumil Havel - 1:0. Otevření skóre neukázalo žádnou herní změnu a Přeštice dále okupovaly zbuzanské vápno. Další branka do konce poločasu už nepadla a kabině hostů se musí něco změnit, pokud chtějí s Přešticemi udržet krok.

Ve druhé půli se nic nezměnilo

Přeštice opět vstoupily do druhého dějství o třídu lépe, než Zbuzany. Hosté nedokázali nic udělat s děním na hřišti, jelikož se z obrovského tlaku soupeře prostě nedalo vyjet. V 58. minutě se trefil druhý nejlepší střelec soutěže Daniel Černý, pro kterého tento přesný zásah znamenal patnáctou soutěžní branku - 2:0. Zbuzany se chtěly oklepat z druhé branky, ale jejich trpělivá rozehrávka neměla dlouhého trvání a domácí šli opět do útoku. V 80. minutě stanovil konečný výsledek zápasu Václav Heger a bylo hotovo - 3:0. Přeštice si připisují další tři body a Zbuzany padají na předposlední příčku.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Tomáš Skála: Klobouk dolů, co dnes předvedlo béčko Zbuzan, a jakým způsobem dnes zápas odmakalo. Všichni jsme doufali, že přijedou s tím nejlepším, co mají, a že si s nimi zahrajeme férový zápas. Je to smutné, že k něčemu takovému musí docházet. A co k samotnému zápasu ? Bylo jasně vidět, že Zbuzany ví, že s námi otevřený fotbal hrát nemůžou. Opravdu urputně bránili borci celých 90 minut. Samotného mě překvapilo, že vydrželi běhat až do konce, a i přes to nevystřelili ani jednou za celý zápas. Na útočnou fázi prakticky rezignovali. Nicméně nás donutili makat na 100 %, abychom se dokázali proti jejich obraně prosadit.




Sestavy


FK ROBSTAV
O. Bleha [-] - D. Hradecký [-] , J. Rádl [-] (46. T. Skála [-] ) , M. Zeman [-] , D. Černý [-] (78. R. Popovič [-] ) , P. Řezáč [-] , B. Havel [-] (60. T. Arzberger [-] ) , D. Brabec [-] (60. T. Rossmann [-] ) , O. Chocholoušek [-] , M. Suchý [-] , V. Heger [-]

FK Zbuzany 1953
P. Matěka [-] - M. Kyloušek [-] (82. M. Brendl [-] ) , M. Kóňa [-] (67. M. Huňáček [-] ) , M. Ansuma [-] , O. Soloviov [-] , S. Haluška [-] , I. Terekhov [-] (78. S. Vámos [-] ) , J. Huňáček [-] , M. Půček [-] , O. Rusnak [-] , Y. Manieshkin [-]

ŽK: 53. Y. Manieshkin , 76. I. Terekhov .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Toucha Matěj - IZUGRAFOV Svjatoslav, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích