0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:30

27.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira další ztrátě zabránila ve druhé půli


Branky


12

Do Králova Dvoru zavítala pražská Admira v rámci 27. kola ČFL skupiny A. Co se týče formy, tak oba týmy si zrovna nemají úplně, co závidět. Králův Dvůr i Admira trápí nevyrované výkony, které obě družstva stály cenné body. V tváří v tvář se borci postavili s tím, že je na čase tohle období zlomit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Takticky svázaná první půle skončila bez branek

Navzdory malému 14-bodovému rozdílu jsme mohli sledovat velmi vyrovnaný úvod, do kterého šly oba kluby opatrně. První nebezpečnou šanci nám vykouzlil Martin Čácha, když za hranící vápna pálil těsně vedle tyče. Kromě třech žlutých karet jsme byli svědky boje o držení míče, který k otevření skóre nevedl. Do šaten se šlo o poločase za stavu 0:0.

Červenobílým šlo útočení lépe

Králův Dvůr odšpuntoval druhou půlku ve velkém stylu. Akce Králova Dvoru v 51. minutě mohla klidně skončit brankou, ale hlavičku Filipa Novotného fantasticky vychytal Martin Keller. Hned o pár chvil později musel zasahovat Martin Keller i podruhé, kdy se před jeho bránou objevil Luke Jacob Raley, ale opět byl brankář Admiry tím úspěšným. V 67. minutě dostal přihrávku doběhu Viktor Záruba a míč poslal s klidem kolem brankáře do sítě - 0:1. Odpověď Králova Dvoru mohla přijít hned z rozehrávky, kdy se opět objevil před bránou Admiry Luke Jacob Raley, ale zase mu to s Martinem Kellerem nevyšlo. I když domácí tlačili, tak přeci jenom se z protiútoku po rychlých přihrávkách dostal před brankáře Michal Fric, který z bezprostřední blízkosti napálil míč k přední tyči - 0:2. Králův Dvůr nepolevoval a dvougólový náskok držel úžasný Martin Keller. V 86. minutě vystřelil před hranicí vápna Jakub Michálek, jehož pokus ke vzdálenější tyči znamenalt navýšení náskoku - 0:3. Efektivní Admira si odvezla 3 body domů a Králův Dvůr bude nešťastně čekat na další víkend, kdy je čeká ve formě hrající Vltavín.



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - P. Behenský [-] , M. Patrovský [-] , J. Novák [-] (85. M. Fatrdle [-] ) , M. Kraus [-] , M. Procházka [-] (85. A. Beneš [-] ) , K. Nazarenko [-] , J. Bouček [-] , D. Beňo [-] , F. Novotný [-] (60. L. Raley [-] ) , R. Novák [-]

FK Admira Praha
M. Keller [-] - Š. Zahálka [-] (83. P. Kunc [-] ) , V. Záruba [-] (77. R. Šiler [-] ) , A. Čížek [-] , J. Jandovský [-] (69. J. Michálek [-] ) , M. Douděra [-] (83. P. Vlček [-] ) , J. Trajhan [-] (46. J. Mráz [-] ) , M. Čácha [-] , M. Fric [-] , Š. Skalický [-] , O. Herc [-]

ŽK: 25. K. Nazarenko - 21. M. Fric , 36. J. Jandovský , 72. Š. Skalický .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ŠVAGR Tomáš, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích