0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 14:30

27.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Plzně vybojovala cenný bod proti lídrovi


Branky


12

O zábavu mělo být tento týden v Domažlicích postaráno. Na domácí pažit zavítalo béčko plzeňské Viktorie, které s Domažlicemi hrají v nejlepší pětce "áčkové" skupiny ČFL. Poslední střet, který se hrál na podzim, skončil těsnou vybojovanou výhrou Domažlic 1:0. Tento zápas byl gólově ještě o něco chudší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní podívaná ke gólu nevedla

Velice živě se Plzeň pustila do zápasu, když hned z rozehrávky zamčela domácí tým na obranné třetině, ale jejich aktivní vstup utnula nepřesnost při pokusu o otočení hry a také předešlé podklouznutí při možném ohrožení brány. Po 20 minutách velice náročného, rychlého a běhavého fotbalu obou mužstev, jsme si mohli všímat, jak se Domažlice zabydlují na útočné polovině. Domácí Jiskra tomu dávala opravdu vše, ale jejich neutichající tlak ovoce nepřinesl. Nadějně vypadala šance, kdy pálil Jan Zajíček, ale jeho rána byla zblokována. Po chvilce se po sérii hlaviček dostal k voleji Kryštof Pavlík, ale jeho pokus zamířil přímo do náruče plzeňského brankáře Viktora Baiera. V první půli jsme se branky nedočkali, ale kvalita od obou stran byla skvělá.

Rychlý nástup Plzně a tlak v Domažlic v posledních minutách

Hned po necelých 30 vteřinách odcentroval do vápna Adam Pešek, ale Pavlu Haškovi chybělo pár čísel k zakončení. V 59. minutě se do úniku dostal do šance opět Pavel Hašek, ale jeho pokus o oběhnutí brankáře se příliš nevyvedl a jeho střelu vyklidil jeden z obránců Domažlic. Po dlouhé patnáctiminutové pasáži, kdy Plzeň tlačila, se hlásil o slovo opět domácí útok. V úplném závěru byla Plzeň zavřená okolo svého vápna, a i přes to se dokázal Jindřich Sojka rychle otočit s míčem a pálit. Jeho pokus byl tečován na rohový kop. To bylo to poslední nebezpečné, co jsme v tomto zápase mohli vidět a oba celky se rozchází s bodovým ziskem.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
A. Cherepko [-] - M. Rychnovský [-] , J. Teršl [-] , S. Fedak [-] - P. Mužík [-] , S. Vávra [-] (10. J. Sojka [-] ) , K. Pavlík [-] , P. Došlý [-] , R. Aubrecht [-] (53. E. Vůch [-] ) - J. Zajíček [-] , F. Dvořák [-]

FC Viktoria Plzeň B
V. Baier [-] - J. Paluska [-] (90. J. Secký [-] ) , P. Hašek [-] (66. A. Štauber [-] ) , D. Fišer [-] , P. Vacek [-] (90. D. Keltyčka [-] ) , T. Pospíšil [-] (66. P. Pejša [-] ) , O. Oravec [-] , P. Gaszczyk [-] , A. Pešek [-] , O. Deml [-] (72. J. Kule [-] ) , A. Čihák [-]

ŽK: 19. P. Mužík , 57. J. Sojka , 92. F. Dvořák .
Počet diváků: 560. Rozhodčí: Rejžek Pavel - MATYŠ Jakub, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích