4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 10:15

27.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bohemians přejeli Povltavskou FA


Branky


22. V. Zeman , 74. S. Wexler , 84. V. Zeman , 90. L. Marhoul
12

Duel dvou týmů z obou konců tabulky měl jednoznačného vítěze. Bohemians musí vyhrát, chce-li udržet krok s Domažlicemi. Nebýt prohry z minulého víkendu, tak by Klokani mohli už toto kolo skočit na první místo. Povltavská je na tom v tabulce o něco hůře, ale poslední 2 týdny jim vynesly 6 bodů ze 2 zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klokani diktovali hru

Do úvodu lépe vstoupili hráči Bohemians a už od prvních minut se tlačili dopředu. Každou uběhnutou minutou začali domácí zamykat Povltavskou na jejich polovině. Hosté si vždy ulehčili lehkou rozehrou a vydali se do protiútoku, kde sice nějaké škody vzniknout mohly, ale nedařilo se. Ve 22. minutě dostal míč do prázdné brány Vladimír Zeman, když dostal z levého křídla po úniku - 1:0. Po obdržené brance se hosté na pár minut nadechli a začali také útočit, ale do konce poločasu se už skóre nezměnilo.

Domácím se vydařil závěr

Druhý poločas byl už o poznání vyrovanější, i když Klokani opět lépe odstartovali. Po krásné individuální práci se prosadil Shaked Wexler, kdy si zaseknul 2 obránce a umístil svou střelu po zemi k tyči. O pouhých 10 minut se opět prosadil Vladimír Zeman, který se prosadil z přímého kopu. Povltavská začala pomalu psychicky odpadávat, ale i tak se musí ocenit jejich snaha a snížení skóre. V závěru se o konečnou podobu výsledku zasloužil Lukáš Marhoul, ke kterému se šťastně dostal míč po břevně a zákroku brankáře.



Sestavy


Bohemians Praha 1905 B
L. Soukup [-] (46. M. Kouba [-] ) - R. Lehovec [-] , D. Bartek [-] , V. Novák [-] , F. Dostál [-] , D. Havránek [-] (58. L. Marhoul [-] ) , A. Kadlec [-] (46. O. Damašek [-] ) , V. Zeman [-] (85. V. Panc [-] ) , D. Farkaš [-] , M. Kadlec [-] , J. Müller [-] (58. S. Wexler [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
J. Řehák [-] - F. Drobílek [-] , J. Zákostelský [-] , L. Jakobovský [-] (60. V. Hlinák [-] ) , F. Mareš [-] , M. Novák [-] (83. V. Polívka [-] ) , L. Novák [-] , A. Lanc [-] , J. Košata [-] (69. E. Babeshko [-] ) , Š. Starý [-] , P. Vala [-]

ŽK: 77. F. Dostál .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KOLÁTOR Petr, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích