0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 18:00

27.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolovu se podařilo po měsíci konečně zvítězit


Branky


11

V páteční předehrávce 27. kola se na hřišti v Písku ukázali borci ze Sokolova. Vzhledem k bídné formě hostujícího týmu, který už přes měsíc nenašel recept alespoň na jeden bod, byl favorit tohoto utkání jasný - domácí Písek. Výsledek zápasu ale zřejmě zaskočil ne jednoho diváka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní úvod Sokolova překvapil

Překvapení se postupně rodilo už od prvních minut, jelikož hostující se poměrně zabydleli na útočné polovině. Po 10 minutách, kdy si Sokolov diktoval hru, se začala probouzet i ofenzíva Písku a karta se obrátila. Pořádné šance nám borci obou týmů sice moc neukázali, ale Sokolov byl k nepoznání a strhával na sebe pozornost svou poctivou obranou. Ve 43. minutě se po lajně utrhnul Sebastian Novák, který založil útočnou akci, když nacentroval míč do vápna, ale jeden z jeho parťáků z této příležitosti dokázal pouze otestovat pozornost brankáře Pavla Hrabačky, který vyrazil míč na roh. Za první poločas musím jednoznačně vyzdvihnout obě obrany, které dosavadní minuty zvládly téměř na výbornou.

Úvodní minuty rozhodly

Světelná tabule ukazovala 55. minutu, když se z protiútoku dostal míč přes skoro celou šířku vápna k Danielu Krličkovi, který si pokopnul míč kolem vyběhnutého Jana Satrapy a zakončil z velice ostrého úhlu - 0:1. Po chvilkách radosti se musel Sokolov vrátit zpět do reality, která přinášela akci za akcí od domácích. Ovšem momentum Písku vyprchalo a míč často střídal majitele. Každou další minutou však Písek tlačil více a více, ale nic z toho. Naopak z těchto situací mohli těžit útočící hráčí hostů, ale míče sklízel vysoko postavený Jan Satrapa. Písek ze závěrečných minut nedokázal přijít na to, jak dostat míč do brány, a tak mohl Sokolov slavit těžce vybojované 3 body.



Ohlasy k zápasu



FK Baník Sokolov
Daniil Doleček: Utkání bylo v prvním poločase opravdu stylem nahoru a dolů. Do šancí jsme se moc nedostávali, ale ve druhé polovině už to bylo pro nás lepší, co se týče protiútoků. Po obdržené brance se Písek snažil hrnout dopředu, což jim dělalo díry v obraně, ale i přes to jsme se nedokázali prosadit. Museli jsme hodně bránit. Zápas bych ohodnotil velice pozitivně, protože jsme dokázali udržet vedení a konečně zvítězit. Bojovali jsme jeden za druhého, a proto jsme si došli pro 3 body zrovna my.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - Š. Koreš [-] , D. Štěch [-] (68. K. Malý [-] ) , O. Sajtl [-] (83. D. Hendrych [-] ) , M. Voráček [-] , O. Běloušek [-] , O. Bicenc [-] (68. J. Kašpar [-] ) , A. Musa [-] , M. Němeček [-] , S. Novák [-] (83. M. Mařík [-] ) , S. Vokurka [-]

FK Baník Sokolov
P. Hrabačka [-] - R. Schimmer [-] (76. M. Kraclík [-] ) , D. Doleček [-] , . Ainca [-] , L. Václavík [-] (88. T. Ptáček [-] ) , D. Krlička [-] , I. Soumah [-] , N. Bleck [-] , A. Toure [-] , M. Kabantsov [-] , L. Šulc [-]

ŽK: 24. O. Běloušek - 24. D. Doleček .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Švagr Tomáš - DOUBRAVA Jakub, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích