1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 10:15

26.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vítěze nevyvodilo


Branky


10

Nedělní zápas ČFL skupiny A, který zahrnoval domácí pražskou Admiru a Motorlet Prahu v roli hostů, nám nabídnul střet 5. a 6. týmu letošní sezóny. I když to tak zní, tak navzdory pozicím je mezi celky v tabulce propast 12 bodů a favoritem byla rozhodně Admira.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira se povedeného úvodu soupeře nezalekla

Úvodu se lépe chytil Motorlet a začal dělat svěřencům trenéra Františka Peřiny vrásky na tváři. Ve 14. minutě paradoxně dostávají ze skvěle zahraného rohu, po kterém tvrdou hlavičkou skóruje Miroslav Horák - 1:0. Další branka mohla klidně přijít ve 24. minutě, kdy ostrou volejí zakončoval Michal Douděra, ale jeho pokus byl zablokován obráncem a chycen brankářem Františkem Kotkem. Motorlet sice trávil více času na míči, ale útoky měl lepší soupeř a hrozil více. Do konce poločasu jsme se vyložené "gólovky" nedočkali.

Motorlet se nevzdal

Už v 52. minutě utekl po lajně Jan Šulc, který přetaženou přihrávkou pod sebe našel Víta Koláře, který míč poslal do prostoru mezi nataženým brankářem a tyčkou - 1:1. Zápas se začíná rozjíždět a šance vznikají na obou stranách, ale smolná nepřesnost to k bránám nedovedla. V 76. minutě mohl finální přihrávku rýsovat Safwan Ambadu, ale nevybral si toho správného adresáta, tudíž remízový stav zůstává. Ke konci zápasu už byl více aktivní Motorlet, ale z protiútoku se v 90. minutě podařilo Admiře dojít pro faul, a tudíž i zajímavý přímý kop. K němu se postavil Štěpán Zahálka, který s poslední šancí v tomto utkání naložil tak, že trefil zeď. Pražané se o body budou muset tentokrát podělit.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Horák [-] (46. J. Mráz [-] ) , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , J. Jandovský [-] (63. V. Záruba [-] ) , M. Douděra [-] (74. P. Kunc [-] ) , M. Čácha [-] , J. Martinic [-] (77. J. Trajhan [-] ) , M. Fric [-] , Š. Skalický [-] , O. Herc [-]

FK Motorlet Praha
F. Kotek [-] - L. Hroník [-] (63. A. Poberezhets [-] ) , J. Hauer [-] , . Frizoni [-] , P. Gilian [-] (63. D. Hrabina [-] ) , V. Kolář [-] (63. S. Ambadu [-] ) , D. Nátr [-] (86. Z. Žižka [-] ) , M. Rataj [-] (91. F. Čuba [-] ) , J. Šulc [-] , M. Čepelák [-] , M. Filip [-]

ŽK: 79. M. Keller - 32. M. Rataj .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: Doubrava Jakub - ŠVAGR Tomáš, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů