0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:30

26.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevydařený úvod druhého poločasu stál "Budějky" body


Branky


10

Dne 13.5. měli Budějovice opravdu krušný den. Odpoledne jejich A-tým podlehl Liberci 4:0 a dopoledne se nepředvedla ani jejich rezerva proti Přešticím. Pouhé 2 minuty rozhodly o vítězi tohoto zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrnost na prvním místě

V 10:30 byl zahájen zápas, od kterého se hodně očekávalo, jelikož šlo o sousedy v tabulce se stejným počtem bodů. Očekávání však o hodně překonala realitu. Oba týmy nechtěly udělat chybu a do útočných akcí se pouštěly rozvahou. Na opravdu jediná příležitost, kdy fanouškům naskočila husina, byla 45. minuta a rozehraný přeštický roh, po kterém skočil osmnáctiletý Colin Andrew a vyrazil míč do zámezí. První poločas nám toho moc nepředvedl a šlo se do šaten za stavu 0:0.

Budějovice nezvládly druhou půli

Přeštice šly do druhého dějství opravdu po hlavě, ale své ovoce to přineslo. Po pár šancích, které končily na budějovické obraně, se přeci jenom Přeštice v 58. minutě dočkaly. K míči se ve vápně dostal Martin Suchý, který si to pěkně zaseknul na pravou nohu a nedal brankáři šanci - 0:1. O minutu později se pod gól významně podepsal Daniel Černý, když svým průnikem ve středu hřiště obešel hráče Dynama, rozehrál do strany, vběhnul do vápna, sklepnul na Petra Řezáče a mohl jít s ním slavit, protože to trefil nádherně vnějším nártem k tyčce - 0:2. Budějovice se sice pokoušely o odpověď, ale přes Přeštickou defenzivní řadu se dostávaly velmi obtížně. Ke konci se ještě i Přeštice dostávaly do protiútoků, ale už se za ničím nehnaly. Z Českých Budějovic si vezou tři body borci z Přeštic.



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
C. Andrew [-] - M. Sladký [-] , L. Bastl [-] (65. R. Polanský [-] ) , V. Hora [-] , M. Prášek [-] , L. Skovajsa [-] , J. Malecha [-] (65. T. Hák [-] ) , S. Böhm [-] , J. Brabec [-] , J. Pařízek [-] , T. Bečvář [-]

FK ROBSTAV
O. Bleha [-] - D. Hradecký [-] , J. Rádl [-] , M. Zeman [-] (86. T. Skála [-] ) , D. Černý [-] (72. R. Popovič [-] ) , P. Řezáč [-] , B. Havel [-] (81. J. Vaněk [-] ) , D. Brabec [-] (86. M. Vohrna [-] ) , O. Chocholoušek [-] , M. Suchý [-] , V. Heger [-]

ŽK: 77. J. Brabec - 81. D. Hradecký , 87. M. Suchý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - DOUBRAVA Jakub, HRIVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích