Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

26.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Last minute drama v Sokolově


10

V 10:15 se nám zapískal začátek zápasu Sokolova proti Královu Dvoru. Favorizovaný Králův Dvůr by rád udržel krok při boji o lepší příčku, než aktuální třináctou. A co k Sokolovu ? Domácí borci mají 4 zápasy do konce, 9 bodů ztrátu na Karlovy Vary a jsou na poslední sestupové příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úžasný první poločas domácím nepřinesl klid na duši

Začátek, jak z noční můry Králova Hradce, když si ve 3. minutě dal s rozehrávkou na čas brankář Jiří Krček, který trefil napadajícího Juniora Ainca Agostinha, který se mohl jít radovat ze svého čtvrtého gólu v letošní sezóně - 1:0. Sokolov nepolevil a stále útočil. Ve 20. minutě se mohli domácí radovat klidně i podruhé, ale jejich dva rohy v řadě skončili na brankářově rukavicích. Aktivnější Sokolov byste tuto sezónu hledali opravdu těžce, protože domácí borci hráli opravdu ukázkově. Ve 42. minutě dostali do Králova Dvoru lekci z efektivity, kdy David Beňo napřáhl z dálky, jeho pokus Pavel Hrabačka pouze vyrazil a na dorážku Michala Procházky byl už domácí brankář krátký - 1:1. V posledních minutách druhého poločasu už Sokolov ztratil hlavu a houževnatě se bránil.

Přestřelka v poslední pětiminutovce

Druhá půle už tak zažívná nebyla. Sokolov se snažil držet míč ve bezpečí a hodně opatrně se pouštěl dopředu. V 64. minuty využil Králův Dvůr domácí pasivity, když po velkém zmatku a nedůrazu poslal míč do brány Michal Procházka - 1:2. Sokolov se marně snažil o srovnání, ale nepřestávali polevovat. V 86. minuty se domácí dostali dvakrát ke střele ve vápně, kdy jedna byla zblokována, ale ta druhá Daniila Dolečka už síť rozvlnila - 2:2. Vypadalo to, že se po měsící dočkají domácí bodového zisku. V 90. minutě se po laciné ztrátě dostal k míči Kyrylo Nazarenko, který ho nahrál pod sebe na Jakuba Dvořáka, a ten se trefil krásně na vzdálenější tyč - 2:3. Hodně krutý závěr pro Baník Sokolov, jehož hráči končili zápas s hlavama v dlaních.



Sestavy


FK Baník Sokolov
P. Hrabačka [-] - R. Schimmer [-] (70. A. Čížek [-] ) , . Ainca [-] , D. Doleček [-] , I. Soumah [-] , D. Krlička [-] , L. Václavík [-] (87. T. Zázrivec [-] ) , N. Bleck [-] , A. Toure [-] , M. Kabantsov [-] , L. Šulc [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Dvořák [-] , M. Fatrdle [-] , M. Patrovský [-] (93. A. Beneš [-] ) , R. Novák [-] , M. Kraus [-] , M. Procházka [-] (84. K. Nazarenko [-] ) , J. Bouček [-] , D. Beňo [-] , F. Novotný [-] (81. L. Raley [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 73. A. Toure - 49. D. Beňo , 68. M. Patrovský .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Trska Adam - SEVERÝN Vojtěch, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích