F. Lehký 25. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 10:15

26.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kalousek pomohl Písku ke třem bodům


Branky


25. F. Lehký (p.) - 66. M. Kalousek , 80. M. Kalousek
10

26. kolo České Fotbalové Ligy skupiny A nám nabídnulo zápas osmé Dukly proti čtrnáctému Písku, i když mezi sebou mají pouze bod rozdíl. Navzodry poločasovému vedení se Dukle nepodařilo získat body, o které je obral Marek Kalousek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dukle k radosti pomohla penalta

Aktivita obou týmů byla příkladná už od prvních minut. Ze hry si začal brát pomalu více Písek, kterému se začínalo i lépe útočit. Ve 24. minutě se Dukla dostala na hranici vápna, kdy se elegatní kombinací dostal do šance dukelský Jakub Hodek, který byl stáhnutý k zemi Michalem Němečkem. K penaltě se postavil dvacetiletý Filip Lehký, který svůj kop rozehrál k pravé tyči - 1:0. Písek se z toho snaží oklepat a stále se snaží hrát to svoje. V posledních minutách měli hosté možnost srovnat, kdy se z volného kopu dostal do zakončení jeden z hráčů Písku, ale svou volejí míč netrefil. 

Kalousek ve víru gólů a karet

Písek opět vstoupil do druhého poločasu dobře, což se nedalo říci o Dukle, která začala tahat za kratší konec. Poměrně brzo jsme se mohli dočkat vyrovnání, když v 54. minutě naskakovali na centr z kraje  Ondřej Bicenc Dominik Štěch, ale první jmenovaný míč podskočil, a ke druhému se stihl vrátit jeden z dukelských obránců. V 65. minutě se nešikovně provinil proti pravidlům Radek Fojt a Písek tak mohl zahrávat hodně zajímavý přímý kop. K přímáku se postavil Marek Kalousek, a s lehkostí míč poslal přes zeď do sítě - 1:1. Hra už se netvářila tak jednoznačně, a po obdrženém gólu se začali dostávat do šancí i domácí, ale bez výsledku. V 80. minutě se skoro na rohu malého vápna dostal k míči Marek Kalousek, který se dokázal s míčem uvolnit, a z mizerného úhlu vytěžil maximum, když propálil dukelského brankáře Jana Čtvrtníčka. Pouhé 3 minuty poté vidí Marek Kalousek žlutou kartu za podkopnutí protiháče po ztrátě míče. V 90. minutě vídí hrdina Písku druhou žlutou kartu a pro Marka Kalouska zápas předčasně končí. Ve zbytku zápasu se Dukla na dostřel nedostala a Písek si odvezl 3 body.



Sestavy


FK Dukla Praha B
J. Čtvrtečka [-] - J. Hodek [-] , J. Hudec [-] , J. Uhlíř [-] , D. Čížek [-] , O. Ullman [-] (84. F. Ulman [-] ) , M. Douděra [-] (78. T. Mládek [-] ) , F. Lehký [-] (84. J. Novotný [-] ) , O. Jelínek [-] , F. Matoušek [-] , R. Fojt [-]

FC Písek
J. Satrapa [-] - Š. Koreš [-] , D. Štěch [-] (87. K. Malý [-] ) , O. Sajtl [-] , O. Bicenc [-] (89. D. Hendrych [-] ) , O. Běloušek [-] , M. Kalousek [-] , A. Musa [-] , M. Němeček [-] , S. Novák [-] , S. Vokurka [-]

ŽK: 8. J. Uhlíř , 61. O. Ullman , 94. D. Čížek - 16. O. Sajtl , 24. M. Němeček , 83. M. Kalousek , 91. Š. Koreš . ČK: 90. M. Kalousek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - ŠMAT David, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích