Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 18:00

25.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí tým tabulky klopýtnul v Písku


Branky


12

První zápas 25. kola ČFL skupiny A měl svého favorita jasného už před zápasem, kterým byly první Domažlice. Domácí tým se vyskytuje na opačné straně tabulky, kde se každý bod hodí. Jestli chce Písek utéct sestupovým příčkám, tak by měl začít bodovat i proti týmům z vyšších pater.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domažlicím rychlá branka ke klidu nepomohla

Do hlediště ještě usedávali někteří fanoušci, když v 8. minutě padnul první gól zápasu, o který se z rohu zasloužil pětadvacetiletý Stefan Fedak - 0:1. I když jsme sledovali celky ze dvou konců tabulky, tak hra byla kupodivu poměrně vyrovnaná. Ve 21. minutě se po chybné rozehrávce brankáře Jana Satrapa dostal k zakončení  Egon Vůch, ale jeho pohotový pokus dokázal domácí brankář zachytit. Hra však nadále plynula stylem "nahoru, dolů" a bylo, na co se koukat. Ubíhala 34. minuta, když se v pokutovém území provinil zákrokem proti pravidlům jeden z domažlických obránců. K penaltě se postavil Marek Kalousek uklidil míč k levé tyči - 1:1 Do konce poločasu se už toho moc zajimavého neudálo, a tak se do kabin šlo za remízového stavu.

Písek vybojoval bod až v nastavení

Úvod druhého poločasu se nesl v podobném tempu, kterého jsme mohli být svědky už v prvním dějství tohoto zápasu. Každou minutou si však Domažlice začaly užívat míče více a více. Výsledkem toho byl odražený míč, který napálil Kryštof Pavlík k pravé tyči - 1:2. Hosté už soupeře pouštěli na svou půlku opravdu zřídka, ale když už se tam Písek dostal, tak hrozil, jako například v 71. minutě, kdy musel zatáhnout za záchranou brzdu obránce Jakub Teršl a poslat svůj tým do početní nevýhody. Za svůj zákrok obdržel červenou kartu. V početní výhodě se už Písku hrálo lépe a dokázali hosty několikrát nepřijemně zatlačit k jejich vápnu. Při jednom z útoků domácích, dokázali Domamyžlice získat míč a pokusit se o "break," který se jim povedl na jedničku. Po pravé straně unikl Vojtěch Černý a zakončoval na bližší tyč - 1:3. Málokdo by si myslel, že o zápase ještě není rozhodnuto. Hráči Písku udrželi hlavy nahoře a stále se snažili o snížení. Neodklizený míč na hranici brankového území zvládnul dostat pod kontrolu Marek Kalousek a dostal míč i podruhé za brankářova záda - 2:3. Domácí ucítili příležitost na srovnání a dělali pro to vše. Po zahraném rohu v 5. minutě nastavení se ve velmi nepřehledné situaci nejlépe zorientoval Ondřej Běloušek a zajistil Písku bod - 3:3. Domácím uteklo navýšení náskoku na čele tabulky v posledních minutách zápasu.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - S. Novák [-] (75. D. Kohout [-] ) , Š. Koreš [-] , S. Vokurka [-] , D. Štěch [-] (63. O. Sajtl [-] ) , M. Voráček [-] , J. Kašpar [-] , O. Běloušek [-] , M. Kalousek [-] , O. Bicenc [-] (75. K. Malý [-] ) , A. Musa [-]

TJ Jiskra Domažlice
A. Cherepko [-] - S. Fedak [-] , M. Rychnovský [-] (57. R. Aubrecht [-] ) , J. Teršl [-] - P. Mužík [-] , K. Pavlík [-] (87. K. Bílik [-] ) , P. Došlý [-] (57. M. Mlynařík [-] ) , E. Vůch [-] (76. V. Černý [-] ) , S. Vávra [-] - F. Dvořák [-] , J. Zajíček [-] (76. J. Sojka [-] )

ŽK: 38. D. Štěch , 86. Š. Koreš - 86. F. Dvořák . ČK: 71. J. Teršl .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MELICHAR Vít - NEJEDLO Tomáš, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů