2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 17:00

22.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povltavská to zvládla i v desíti


Branky


15

První středeční dohrávkou 22. kola proti sobě postavila domácí Povltavskou Fotbalovou Akademii a rezervu plzeňské "Viktorky." V tomto utkání nebylo o favoritovi sporu. Kluci z Plzně se vyhřívají na třetím místě tabulky, zatímco Povltavšští jsou druzí od konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní vstup do zápasu k radosti domácích nevedl

Povltavská FA vstoupila do zápasu, jakoby hrála se soupeřem sobě rovným, ale jejich veškerá snaha o překvapení vyšla na prázdno. Minutu po minutě se začali probouzet i hostující hráči, což vedlo také k prvním šancím plzeňských. V 17. minutě napřáhl osamocený Adam Pešek, ale jeho dalekonosná střela letěla přímo do náruče hostujícího brankáře Adama Zdražila. Ve 29. minutě se zmocnila míče Plzeň, kdy Adam Zdražil zachytil pokus o přihrávku, pohovotvě vyhodil na Pavla Gaszczyka, který třetím dotekem nakopnul míč mezi obránce na Pavla Haška, který jednoduchým přehozením brankáře posílá "Viktorku" do vedení - 0:1. Rezerva Plzně už kontrolovala míč na svých kopačkách po zbytek poločasu. Domácí se sice pokoušela o překvapivé protiútoky, ale ty k ohrožení brány nevedly.

Obrat je na světě!

Na základě úvodu druhého poločasu by málokdo řekl, že ještě uvidí pěkné drama. I přes to se už v 50. minutě dostal k odraženému míči Filip Drobílek, který s trochou štěstí srovnává - 1:1. V 56. minutě domácí fanoušci vstávali, kdy Martin Novák svou přihrávkou pod sebe vybídl Filipa Drobílka k zakončení, který zasáhl brankáře, ale odražený míč se dostal k Filip Marešovi, který si také vylámal zuby na pohotovém Adamovi Zdražilovi. Po pár sekundách se míč opět proletěl plzeňským vápnem na Lukáše Nováka, který hlavou vrátil míč do malého vápna, kde čekal Martin Novák - 2:1. Hostům očividně došlo, že tento zápas zadarmo nebude, a začali jít do plných. V 68. minutě obdržel střelec první branky Filip Drobílek druhou žlutou branku během 2 minut, což mu zajistilo dřivější cestu do sprch. I proti deseti to měla Plzeň velice těžké a šance nepřicházely. V 87. minutě se k centru z rohu dostal hostující kapitán Adam Čihák, ale jeho pokus na bránu neletěl. Plzeň se mohla snažit sebevíc, ale z tohoto duelu jim 3 body nebyly přány.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
A. Benada [-] - Š. Starý [-] (90. V. Hlinák [-] ) , J. Zákostelský [-] , P. Vala [-] , F. Mareš [-] , M. Novák [-] (94. V. Markovych [-] ) , L. Novák [-] , A. Lanc [-] , F. Drobílek [-] , J. Košata [-] (76. E. Babeshko [-] ) , L. Jakobovský [-]

FC Viktoria Plzeň B
A. Zadražil [-] - A. Pešek [-] , T. Pospíšil [-] (62. F. Lörincz [-] ) , A. Čihák [-] , D. Fišer [-] , P. Vacek [-] , J. Paluska [-] (62. O. Oravec [-] ) , P. Hašek [-] (62. M. Krůta [-] ) , P. Pejša [-] (86. F. Červený [-] ) , P. Gaszczyk [-] , O. Deml [-] (62. A. Štauber [-] )

ŽK: 67. F. Drobílek , 80. J. Zákostelský , 83. L. Jakobovský , 87. Š. Starý , 94. A. Benada . ČK: 68. F. Drobílek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Toucha Matěj - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Šplíchal

Expert: Dominik Rodinger
Tip experta: výhra hostů

To stejné co Sokolov. Pokud PFA nevyhraje , tak to bude mít už hodně těžké. Věřím v kvalitu a rozdílnost tréninkového procesu, proto dávám Plzeň.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů