Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 18:00

22.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napětí do posledních minut o vítězi nerozhodlo


Branky


15

V rámci středeční dohrávky 22. kola se nám v Písku utkali domácí borci proti Královu Dvoru. Tyto dva kluby mají stejný počet bodů a sestupovou příčku hned za zády. Ztráta bodů by pro oba týmy mohla znamenat drama na konci sezóny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minuta radosti pro hosty

Králův Dvůr začal zápas velice aktivně, když už ve 3. minutě musel zasahovat domácí brankář Jan Satrapa. V 16. minutě si na centr nejvýš naskočil Filip Novotný, ale jeho pokus hlavou se mezi tři tyče nevlezl. Hra nám otevřela na obou stranách a oba týmy měly své šance na otevření skóre. I přes to jsme museli čekat na úvodní branku až do 34. minuty, kdy se po krásné akci o několika přihrávkách ve vápně, dostal do zakončení Martin Kraus, který vystřelil do protipohybu brankáře - 0:1. Hned minutu poté se stalo pokutové území hostů velmi horkou půdou, kdy centry přelétávaly z jedné strany na druhou, až se k jednomu dostal Martin Voráček, který nekompromisně zavěsil - 1:1. Góly nám dění na hřišti sice velmi ozvláštnili, ale do konce poločasu se už skóre neměnilo.

Závěrečný tlak Písku k vítězství nestačil

Počáteční snaha o rychlý gól se na obou stranách úplně nevyvedla, ale měli jsme na očích výborný začátek od obou mužstev. Po skvěle načasovaném nákopu se v 61. minutě dostal přímo před brankáře jeden z domácích útočníku, ale v situaci 1v1 selhal. 68. minuta přinesla Písku rohový kop, na který si naskočil Jakub Kašpar, který se nezalekl brankáře Daniel Tomana při jeho výběhu - 2:1. Minutu poté si domácí brankář počkal na Marka Patrovského, který ho ve vápně nedokázal prostřelit. Hosté se z téhle zahozené šance rychle oklepali 70. minuta měnila počtvrté skóre utkání. Centr z kraje si našel Marek Patrovský, který tentokrát šancí nepohrdnul a uklidil míč hlavou do sítě - 2:2. Hned minutu na to mohl jít Písek opět do vedení, ale Karel Malý nedostal míč za záda hostujícího brankáře. Čas plynul, jako voda, a FC Písek začínal získávat územní převahu, ze které se dobře zakládali útočné akce. Každopádně jsme se už páté branky nedočkali a obě strany se rozešly po bodu.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - Š. Koreš [-] , D. Štěch [-] (46. S. Novák [-] ) , O. Sajtl [-] , M. Voráček [-] , O. Běloušek [-] , M. Kalousek [-] , O. Bicenc [-] (58. K. Malý [-] ) , A. Musa [-] (72. M. Němeček [-] ) , J. Kašpar [-] , S. Vokurka [-]

FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - M. Fatrdle [-] , M. Patrovský [-] , J. Novák [-] , M. Kraus [-] , J. Bouček [-] , D. Beňo [-] (90. K. Nazarenko [-] ) , F. Novotný [-] (93. A. Beneš [-] ) , L. Raley [-] (46. M. Procházka [-] ) , J. Dvořák [-] , R. Novák [-]

ŽK: 31. D. Beňo , 81. M. Fatrdle .
Počet diváků: 293. Rozhodčí: LERCH Ondřej - TRSKA Adam, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Dominik Rodinger
Tip experta: remíza

Potkají se dva týmy, které hrají střed tabulky, ale sestup není daleko. Takže půjdou oba aspoň pro bod, jenž v součtu může být dost podstatný.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích