1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:30

20.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou odlišných poločasů skončil remízou


Branky


13

Zápas sousedů v tabulce svedl proti sobě Sokol Hostouň a hosty z Karlových Varů. Hostouň stále nemá k dispozici svůj stadion, na kterém probíhá rekonstrukce a tak se toto utkání odehrálo v nedalekém Rynholci, kde sokolové prozatím našli azyl pro domácí utkání.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu vyšel mnohem lépe hostům. Byli aktivnějším týmem a také šli zaslouženě do vedení. Stalo se tak v 9. minutě, kdy se o to zasloužil svou trefou nejlepší kanonýr karlovarských, Jaroslav Červený.

 

Karlovarští domácí v prvním poločasu nepustili vůbec do hry a vypracovali si i zajímavé šance, které klidně mohli přetavit v další branky. Nestalo se tak a proto na konci první půle přišlo vyrovnání domácích. O to se postaral domácí obránce Lukáš Kosík, jenž si tak odbyl i premiérovou trefu v dresu Hostouně.

 

Do kabin se odcházelo za stavu 1:1.

 

Změna stran přinesla i opravdu velkou změnu ve hře. Domácí si najednou začali více věřit, byli na míči a hráli rychlý kombinační fotbal, který dělal hostující defenzivě problémy. Karlovarští se snažili tento tlak domácích aspoň otupit dlouhými nákopy na útočníky.

 

Takto probíhal celý druhý poločas a zdálo se, že obrany hostí musí ještě jednou v zápase kapitulovat, ale nestalo se tak. Snad největší šanci na to, překlopit vítězství na stranu domácích měl Jiří Miker. V obrovské šanci ovšem nedokázal trefit branku a míč poslal pouze vedle tyče Chárovi svatyně.

 

Stejný výsledek jako o poločase se tak zrodil i po devadesáti minutách. Oba celky si ze zápasu odnesli jeden bod za remízu a budou chtít zabrat v nadcházejícím kole.

 



Sestavy


Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - J. Neruda [-] (46. J. Miker [-] ) , Y. Habovda [-] , F. Novák [-] (76. . Pavi [-] ) , A. Fotr [-] (81. O. Fotr [-] ) , D. Novák [-] , A. Vlasák [-] , J. Januška [-] (89. D. Šmerda [-] ) , L. Kosík [-] , A. Zahranychnyy [-] , V. Bízek [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - O. Owolabi [-] , S. Horník [-] (72. K. Wireko [-] ) , I. Okorie [-] (90. Š. Černý [-] ) , Z. Skala [-] , J. Červený [-] , V. Vyleta [-] , Y. Toure [-] , J. Prágr [-] (58. M. Matoušek [-] ) , M. Pěkný [-] , P. Maňák [-]

ŽK: 43. J. Neruda , 63. F. Novák , 67. J. Miker - 25. Y. Toure , 63. P. Maňák , 66. S. Horník , 69. I. Okorie .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - JANSA Adam, BENEŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Jan Malecha
Tip experta: výhra domácích

Když se podívám na poslední zápasy Hostouně je to jednou výhra a následně prohra. Teď to vychází na vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích