Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2023 17:00

20.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva klokanů nadělila Písku bůra. Už po půl hodině hry, bylo rozhodnuto.


Branky


12

Na stadion U Otavy přijeli v pátečních odpoledních hodinách fotbalisté rezervy pražských Bohemians, aby zde sehráli duel proti domácímu Písku. Navázat chtěli na povedené utkání z minulého týdne, kdy porazili Králův Dvůr 3:1. O tři body usilovali ale také domácí, jelikož v předchozích dvou soubojích brali pokaždé pouze bod za remízu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku diváci příliš dlouhou chvíli nečekali. Časomíra stihla ukrojit pouhé tři minuty a klokani se ujali vedení. Stalo se tak po střele Mullera, jenž propálil Satrapu, poté co se dostal k zakončení na úrovni malého vápna. Domácí brankář si sice na balón stihl sáhnout, ale míč pouze srazil do své sítě.

 

O dvacet minut později bylo pro písecké ještě hůř. Satrapa rychlou rozehrávkou poslal do útoku jednoho ze svých spoluhráčů. Ten ovšem o míč přišel v souboji s hráčem Bohemians. Tentýž hráč klokanů nad ničím nepřemýšlel a vyslal rovnou z druhého doteku střelu na píseckou branku. K jeho smůle míč orazítkoval pouze břevno. Pro bohemku se ale balón šťastně odrazil k připravenému Mullerovi, který dokázal dostat míč za Satrapovi záda.

 

Pouze necelá půl hodina stačila Mullerovi ke zkompletování čistého hattricku. Ve 31. minutě totiž dokázal Satrapu překonat i napotřetí. Tentokrát si našel dlouhou přihrávku od svého spoluhráče za obranou domácích a střelou k levé tyči se na straně zelonobílých znovu slavilo.

 

Menší naději vykřesal pro písecké ve 35. minutě mladíček Kašpar. Po rohovém kopu se dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti a poslal míč hlavou za záda brankáře Kouby. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:3 z pohledu Písku.

 

Druhý poločas začal stejně jak ten první. Bohemce stačily pouhé tři minuty a znovu se hostující hráči radovali. Čtvrtou branku klokanů obstarala legenda celku od Botiče, David Bartek. K němu se balón, uprostřed vápna, odrazil velice příhodně a přesnou ranou k tyči zvýšil náskok svého týmu znovu na tři branky.

 

Uplynulo deset minut a hosté se radovali popáté v zápase. Tentokrát se dokázal, po pěkné kombinaci, prosadit nejlepší střelec soutěže Vladimír Zeman, jenž zasadil Písku pomyslného bůra.

 

V samém závěru utkání skóroval také nejlepší střelec Písku, Marek Kalousek, který tak aspoň zkorigoval výsledek duelu na konečných 2:5. Hosté se výhrou dostali na druhé místo tabulky a písečtí se pokusí napravit toto zaváhání příští týden v Praze, kde odcestují na hřiště Motorletu.

 



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - Š. Koreš [-] , O. Sajtl [-] , M. Voráček [-] , K. Malý [-] (50. D. Štěch [-] ) , O. Běloušek [-] , M. Kalousek [-] , O. Bicenc [-] (50. S. Vokurka [-] ) , A. Musa [-] (74. J. Kapinus [-] ) , J. Kašpar [-] , M. Němeček [-] (57. D. Hendrych [-] )

Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - D. Bartek [-] , O. Damašek [-] (72. D. Těšínský [-] ) , V. Novák [-] , J. Koutský [-] (81. D. Nekvasil [-] ) , M. Vrána [-] , F. Dostál [-] , V. Zeman [-] , D. Farkaš [-] (81. V. Panc [-] ) , M. Kadlec [-] , J. Müller [-] (62. S. Wexler [-] )

Počet diváků: 200. Rozhodčí: POLENA Jiří - SEVERÝN Vojtěch, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Jan Malecha
Tip experta: remíza

Bohemka má sice docela dobrou formu, ale Písek v posledních dvou utkáních pokaždé remizoval. Myslím, že to vyjde i napotřetí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích