1:2
(0:1)
21. S. Böhm
59. O. Sajtl (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 10:15

16.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo bralo v Písku všechny tři body


Branky


54. J. Kašpar - 21. S. Böhm , 59. O. Sajtl (vl.)
9

První jarní kolo soutěže nabídlo jihočeské derby mezi týmy Písku a rezervou Dynama Českých Budějovic. Obě mužstva potřebovala naplno bodovat a odlepit se od spodku tabulky. Dynamo, naladěné dobrými výkony z přípravy, vyhrálo jednobrankovým rozdílem a připsalo si důležité body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek vstoupil do utkání bez dvou opor. V základní jedenáctce chyběli kapitán Běloušek a zkušený Voráček. Absence píseckých se v 19. minutě rozrostla o nejlepšího střelce domácích Kalouska, jenž si poranil kotník a musel opustit hřiště.

 

Ztráta důležitých hráčů z řad domácích a skvělá forma Dynama rozhodly o vývoji první půle. Byli to právě hosté, kteří určovali tempo hry a drželi balon více na svých kopačkách. Úvodní tlak se černobílým vyplatil. Již v 21. minutě domácí obránce Sajtl trestuhodně minul míč a ten propadl až k Böhmovi. Hostující kapitán šance využil a míč poslal nechytatelně pod břevno Satrapovy branky. Jelikož v prvním dějství už žádná akce branku nepřinesla, odcházelo se do šaten za stavu 0:1.

 

Do druhé půle nastoupili domácí s cílem co nejrychleji vyrovnat. To se jim také podařilo, a to po necelých osmi minutách hry. Písecký Štěch, jenž nahradil zraněného Kalouska a odbyl si tím svou premiéru ve žlutomodrých barvách, poslal z rohového kopu ostrý míč do vápna. Po několika odrazech se k míči dostal mladíček Kašpar a svým prvním gólem v soutěži vyrovnal na 1:1.

 

Nerozhodný stav ovšem netrval ani pět minut. Hostující útočník Bastl se v 60. minutě zjevil zcela osamocen před brankářem Satrapou a za přispění teče obránce Sajtla dokázal uklidit míč za brankovou čáru.

 

V závěru zápasu měli i domácí pár zajímavých šancí na srovnání skóre. Brankář Lerch však nadějné pokusy Koreše a Musy zlikvidoval. Když ani po těchto šancích vyrovnávací gól nepadl, skončilo utkání výsledkem 1:2. Mladíci z Budějovic oplatili Písku podzimní porážku a radovali se z prvních jarních bodů.

 

Autor: Martin Šplíchal



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - Š. Koreš [-] , D. Hendrych [-] (80. O. Běloušek [-] ) , O. Sajtl [-] , M. Kalousek [-] (19. D. Štěch [-] ) , O. Bicenc [-] , A. Musa [-] , J. Kašpar [-] , M. Němeček [-] , S. Novák [-] (73. K. Malý [-] ) , S. Vokurka [-]

SK Dynamo České Budějovice B
T. Lerch [-] - O. Čoudek [-] , J. Brabec [-] , M. Šimoník [-] (16. Š. Pineau [-] ) , J. Pařízek [-] - T. Hák [-] , S. Böhm [-] , D. Pravda [-] (88. J. Malecha [-] ) - T. Bečvář [-] , L. Bastl [-] (74. M. Prášek [-] ) , R. Polanský [-]

ŽK: 33. O. Sajtl , 90. Š. Koreš - 92. M. Prášek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - DUDA Miroslav, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích