3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy zachráněny! Po dlouhých bojích rozhodl až souboj s pražskou Aritmou- ta bere šesté místo


Branky


18. F. Holík , 30. A. Presl (p.) , 62. Z. Krejčiřík - 10. A. Novotný
15

Závěr sezóny jako ze žurnálu. Domácí fotbalisté do posledního utkání sezóny vstupovali se zcela jednoznačným vědomím, že pro udržení v soutěži musí bodovat, ba co více, v ideálním stavu zvítězit. Klatovy se nakonec před domácím publikem rozloučily s ročníkem vítězně, když se jim, možná překvapivě, podařilo porazit Pražany rozdílem dvou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aritma z úvodu aktivnější

Hosté ale hned od počátku byli aktivnějším týmem, který si dokázal vytvořit zajímavé šance, a Klatovy tak hned z úvodu nestíhaly. O první branku tohoto duelu se v desáté minutě postaral Adam Novotný, s jehož střelou si domácí Ondřej Valeš nedokázal poradit.

Klatovy od té doby velmi zjednodušily hru, a snažily se o co možná nejpřímočařejší hru, která by pro hosty mohla být nepříjemná, což se také stalo. V osmnácté minutě se o vyrovnávací branku postaral František Holík, a domácí fanoušci, kterých na utkání dorazilo na tři stovky, měli první důvod k radosti.

Aritma se i nadále snažila na soupeře vyvinout tlak, ale namísto druhé branky hosté podruhé inkasovali. Ve třicáté minutě poslal domácí poprvé v utkání do vedení Antonín Presl díky proměněnému pokutovému kopu, který tak definitivně zpečetil první poločas, jehož vítězem se stali právě o záchranu bojující domácí fotbalisté.

V druhém poločasu k obratu nedošlo

Aritma, na dálku bojující o páté místo, na svého soupeře tlačila, a byla vidět snaha o zvrat celého průběhu utkání, což se ale nakonec nepodařilo. Domácí fotbalisté byli na vlně euforie, a podařilo se jim utkání zajistit brankou na 3:1. Ve dvaašedesáté minutě zakončil brankové radosti Klatov v letošní sezóně Zdeněk Krejčiřík.

Klatovy tak po dlouhých bojích v pásu ohrožení zakončily svou sezónu na dvanáctém místě, a je jasné, že se s tímto soupeřem budeme scházet i v příštím ročníku. Aritma na dálku prohrála souboj o páté místo s Hořovicemi, berou tak šesté místo.



Ohlasy k zápasu



SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Pro nás to bylo velmi těžké a vyhrocené utkání. Byla to taková vysoká škola fotbalu, která do budoucna bezesporu pomůže mladým hráčům, kteří to zkrátka potřebovali zažít. Pro nás je samozřejmě škoda, že jsme nedokázali zakončit sezónu vítězně, a mrzí nás to, že jsme na dálku prohráli souboj o páté místo. Nebylo to pro nás ideální utkání.



Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] , F. Holík [-] (68. M. Málek [-] ) , A. Vacek [-] , Z. Krejčiřík [-] (90. J. Fiala [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] (90. T. Partyngl [-] ) , A. Presl [-] (58. A. Hošek [-] ) , M. Ferko [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - M. Červený [-] , O. Jakoubek [-] , A. Novotný [-] (68. D. Macháček [-] ) , M. Rada [-] , Š. Hořt [-] , J. Mareš [-] (68. A. Trenkwitz [-] ) , T. Racocha [-] , T. Ielitro [-] , J. Vožický [-] (68. S. Kubr [-] ) , T. Hagino [-] (68. M. Bedrna [-] )

ŽK: 33. A. Vacek , 60. M. Marek , 68. F. Holík , 84. M. Lukeš - 81. M. Červený .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Vnuk Josef - MELICHAR Vít, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: výhra domácích

Aritma se poslední kola hodně zvedla, takže aby Klatovy zvládli cestu za záchranou, musí doma předvést životní výkon. Snad to také zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích