Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

30.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou posledních na rozloučenou: Tochovice zdolaly Horní Břízu


Branky


16

Utkání, ve kterém vlastně o moc nešlo. Tedy jen o to nejdůležitější… o radost ze sportu. Jak Tochovice, tak Horní Bříza neprožili nějak radostnou sezónu, a Divize se pro příští sezónu nezúčastní.  Souboj dvou celků na posledních příčkách byl tak spíše příjemným rozloučením se sezónou. Domácí fotbalisté zápas ovládli 4:1, a tak bylo jistě co slavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky rozhodly o průběhu utkání

Neuplynulo ani prvních deset minut, a domácí už vedli o dvě branky. Takto raketový start není na tochovické půdě něco normálního, a tak byli fanoušci dozajista bezezbytku spokojeni. Už ve třetí minutě se prosadil Petr Sirotek, který byl pro toto utkání ve velmi dobré formě. Právě on totiž již v šesté minutě zvýšil na 2:0, a domácí tak vedli poměrně pohodlně.

Do konce první půle utkání ten samý hráč zvládl završit hattrick- psala se dvaatřicátá minuta, a Petr Sirotek svým perfektním výkonem zajistil poločasovou krasojízdu domácího týmu, který Horní Břízu nepustil k žádné větší akci.

Druhá půle vyrovnanější

Tochovice po zvládnuté první půli měly opravdu velkou pravděpodobnost výhry, a tak se jim hrálo o něco příjemněji. Další uvolnění nastalo po čtvrté brance, kterou vsítil v padesáté deváté minutě Jiří Vlček.

Pro Horní Břízu jediná branka přišla v závěru utkání. Osmdesátá čtvrtá minuta a branka Marka Čeliše, který tak zakončil poslední divizní utkání sezóny pro oba celky, které se s touto soutěží pro příští rok loučí.



Sestavy


SK Tochovice
O. Beran [-] - J. Vlček [-] , M. Kynkor [-] (53. M. Krotký [-] ) , M. Kynkor [-] (53. J. Tošovský [-] ) , P. Sirotek [-] , D. Šimůnek [-] , J. Čížek [-] (62. A. Matoušek [-] ) , F. Mourek [-] (62. O. Matějka [-] ) , D. Dušek [-] , P. Jendruščák [-] , M. Čížek [-] (53. M. Benda [-] )

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , J. Kraček [-] , S. Rous [-] - J. Paukner [-] , T. Koudele [-] , T. Do [-] , M. Čeliš [-] - V. Kocourek [-] (63. V. Šimice [-] ) , D. Reindl [-] - V. Tuka [-]

ŽK: 24. M. Kynkor - 79. J. Schimmer .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Koranda Tomáš - MARTÍNEK Lukáš, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: remíza

Tochovice jsou doma silné a jejich sestup je pro mě záhadou. I tak klukům z Břízy věřím, že poslední zápas v letošní divizi zvládnou alespoň s bodem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tochovice jen zvýší náskok na poslední tým tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích