4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když Příbram v Divizi nemůže, A- tým rád pomůže… Příbram na domácí půdě smetla Petřín, radovali se převážně hráči A-týmu


Branky


16

Jen velmi složitě se hledá přirovnání na utkání Příbrami a plzeňského Petřína. Snad jen přirovnání „jít na motýla s kladivem.“ Příbram v Divizi dlouhodobě předvádí poměrně nevyrovnané výkony, díky kterým tomuto týmu náleží jedno z posledních míst, které jen těsně zajišťuje setrvání v soutěži. Je opravdu pravda, že tato situace naprosto přesně ukázala, kam až jsou některé týmy schopny zajít, aby udržely soutěž, na kterou, soudě dle výkonnosti, dlouhodobě nemají.

Samotný průběh, i výsledek utkání tomuto tahu dokonale odpovídal- v sestavě se objevilo hned několik hráčů A-týmu, a, světe div se, dokázali se prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příbram ve vedení hned od úvodních minut

Zkušení hráči hned od prvních minut dokázali trestat jakoukoliv chybu, které se Petřín Plzeň dopustil. Tato výhoda nesla své ovoce prakticky z úvodu utkání. Do vedení domácí vyslal ve třetí minutě Jakub Zeronik.

Jakkoli měli příbramští značnou výhodu v poli, nedokázali do konce prvního poločasu efektivně zavařit hostujícím hráčům, a tak Petřín po konci první půle držel šance na zisk alespoň nějakých bodů.

Tříbrankový druhý poločas

Teprve úderem druhé půle se naplno projevila příbramská zkušenost, která tak bez větších problémů dovedla utkání do zdárného konce, a domácím se podařilo soutěž udržet- ročník zakončili na jedenáctém místě.

O první branku druhého poločasu se postaral úderem třiapadesáté minuty Emmanuel Antwi, který tak nejprve zvýšil na dvoubrankový náskok, který již pro domácí vypadal velmi nadějně. Ten samý hráč se do konce utkání stihl prosadit ještě jednou. Ve čtyřiaosmdesáté minutě zvýšil na 3:0, a bylo hotovo.

Na konečných 4:0 poupravil Vasil Alexander Popovič, který tak definitivně zakončil příbramskou divizní sezónu.

Ta rozhodně nebyla jednoduchá, a provázelo ji mnoho zápasu, které nebyly ideální, a nějakou dobu se nad Příbramí vznášela hrozba sestupu. Díky vítězně zvládnutému závěru se ale tato nepříjemnost nakonec domácím vyhnula.

Naproti tomu Petřín měl letos velmi vydařenou sezónu, ve které plzeňský tým trápil snad všechny celky Divize. S padesáti body skončila Plzeň na třetím místě.



Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň
Jan Pleticha: Samozřejmě, že čtyři hráči A- týmu Příbrami byli na hřišti znát. Potřebovali bodovat, a po naší chybě velmi brzo vedli. My jsme se postupem času dostávali víc a víc do hry, ale bohužel se nám nepodařilo dostat míč do brány, a Příbram svou kvalitou trestala každou naší chybu. K chybám jak ve hře, tak v defenzivě nepomohl ani mizerný stav hřiště. Bylo to snad jedno z Řehořích hřišť, kde jsme letos hráli



Sestavy


FK Příbram B
M. Babka [-] , A. Kareš [-] (81. F. Rehák [-] ) , J. Čihák [-] , D. Mašek [-] (46. Š. Krameš [-] ) , J. Štěpánek [-] (87. A. Popovič [-] ) , V. Hýsek [-] , J. Zeronik [-] , E. Antwi [-] , V. Dudl [-] (87. J. Šmíd [-] ) , M. Procházka [-] , L. Lisý [-]

SK Petřín Plzeň
D. Edelman [-] - P. Klich [-] , J. Tětek [-] (73. L. Kotěšovec [-] ) , M. Štefl [-] (46. A. Demeter [-] ) , D. Heller [-] (46. M. Provod [-] ) , J. Treml [-] , J. Vodrážka [-] (60. J. Flachs [-] ) , Z. Šimáně [-] , P. Zajíček [-] , A. Kohout [-] , D. Voves [-] (60. M. Trojovský [-] )

ŽK: 87. V. Dudl - 17. J. Tětek , 50. P. Zajíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Eibl Lukáš - ŽUREK Roman, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: výhra hostů

Počítám, že za domácí nastoupí minimálně 11tka posil z A, aby soutěž zachránili. I tak věřím hostům, kteří by tímto mohli zamíchat sestupovými příčkami.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté z Plzeňského předměstí si odvezou body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích