1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:30

30.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sbohem a šáteček: Katovice si došly pro poslední výhru roku. Následovala radost i loučení


Branky


15

Divizní boje ukončili také celky Hořovic a Katovic. Hosté bojovali o páté místo celkově, a tento boj nakonec vyšel. Před stovkou podporovatelů fotbalistů Hořovic dokázala OTAVA zvítězit, a dojít si tak pro umístění v TOP 5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

Již od začátku utkání se mohli hosté těšit z velmi příjemné aktivity, která generovala velmi zajímavé šance. Domácí fotbalisté naopak velmi dobře vzdorovali, a tak se na první muselo čekat až do pětadvacáté minuty, kdy se prosadili právě hosté. Do vedení Katovice poslal Tomáš Hnídek.

Na tuto branku ale přišla velice rychlá odpověď- zásluhou Nikolas Wackera bylo hned v šestadvacáté minutě vyrovnáno, a vypadalo to na poměrně slušné drama. Hosté se do konce prvního poločasu dokázali prosadit ještě jednou, a definitivně tak poločas ovládnout. Čtyřicátá minuta a branka Davida Báleka.

Branka v samotném závěru spustila oslavy

Druhý poločas nabídl velmi srdnatou obranu hostujících Katovic, které nepustily soupeře do žádné větší šance, a tak mílovými kroky spěly k zisku závěrečných bodů, které byly o něco větší radostí, než obvykle. Hned pro několik členů týmu se totiž jednalo o poslední utkání za Katovice.

O jedinou branku, která ale definitivně potvrdila katovickou výhru, se postaral v devadesáté minutě Michal Požárek, a bylo rozhodnuto. Katovice zakončily sezónu na pátém místě, Hořovice jsou sedmé.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Přemysl Šroub: Vyhráli jsme poslední zápas sezóny, a všechno šlo na jedničku. Pro některé z nás to byl bohužel poslední zápas za tento tým, a o to sladší toto vítězství je. Začalo to ale přeběhnutím černé kočky přes cestu někde za Strakonicemi, a vypadalo to na další nepovedený výlet. V Nepomuku jsem pak poprvé porušil životosprávu, a dal si plechovku piva. V kabině jsem kluky poprosil, aby se o to páté místo porvali, a to se také stalo. Rvali se, a zaslouženě vyhráli, za to jim patří velké díky. Užili jsme si dokopnou, a teď nás čeká zasloužený odpočinek. Byla to skvělá sezóna, děkuju



Sestavy


SK Hořovice
M. Koten [-] - L. Landa [-] , M. Polák [-] (50. F. Čapek [-] ) , N. Wacker [-] , M. Záluský [-] (46. V. Königsmark [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , Š. Šíma [-] (53. O. Bělohlávek [-] ) , L. Puchmertl [-] (53. R. Vokůrka [-] ) , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - T. Janoch [-] - D. Bálek [-] , P. Sládek [-] , T. Hnídek [-] (86. V. Habor [-] ) - - M. Požárek [-] , K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , P. Kotrba [-] , J. Motl [-] , M. Kostka [-]

ŽK: 89. R. Vokůrka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: remíza

Souboj dvou kvalitních týmů, hosté stále bez důležitých opor, kteří mají stopku, ale i tak bod v Hořovicích urvou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích