M. Slavík 82. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavně na pohodu: Lom zakončil svou sezónu vítězně


Branky


82. M. Slavík (p.)
16

Téměř dvě stovky diváků dorazilo na závěrečné utkání Divize A. Lom letošní sezónu zakončil o něco dříve- většinu týmů třicáté utkání teprve čeká. Rozlučku s Divizí již jasný mistr pojal velmi volně, a radoval se tak z výhry až po proměněné penaltě v samotném záběru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klasický průběh utkání se nekonal

Lom byl po celou sezónu jedním z týmů, který se uměl prosadit již v samotném úvodu utkání, a poměrně značně tak svým kolegům lomští fotbalisté komplikovali práci. Přesně tento nástup jsme ale v utkání s Tochovicemi neviděli.

Celá půle byla poměrně vyrovnaná, jakkoli se Lom na míči držel více. Tochovice ale dokázaly velmi efektivně vzdorovat, a jasný lídr letošního ročníku nedokázal za prvních pětačtyřicet minut zasadit ránu tochovickému Beranovi, který i v tomto utkání hájil klec svého týmu. Do kabin tak mohli přeci jen odcházet spokojenější hosté, kteří dokázali lídra jasně udržet na uzdě.

Rozhodla až penalta

Velmi pohodově pojaté utkání pokračovalo i ve druhé půli, kdy jsme se rozuzlení samotného dočkali až v závěru utkání. Lomský pokutový kop proměnil ve dvaaosmdesáté Martin Slavík, a umožnil tak domácím fotbalistům zahájit bujaré oslavy výhry a postupu samotného.

Připomeňme závěrem, že Lom byl v letošní sezóně naprosto mimořádný. Ve třiceti utkáních připsal dvacet jedna výher, čili 65 bodů, a zcela jednoznačně tak kontroloval tabulku. Na druhou Soběslav si vytvořili náskok rovných deseti bodů. Soběslav ale ještě jedno utkání čeká.



Sestavy


TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - D. Skopec [-] , P. Javorek [-] (46. M. Škrleta [-] ) , M. Novák [-] (73. M. Grobár [-] ) , J. Šimák [-] (58. J. Kubovský [-] ) , Z. Musiol [-] (58. T. Tauber [-] ) , A. Nešický [-] , P. Schramhauser [-] , F. Vysušil [-] , M. Brabec [-] , M. Slavík [-]

SK Tochovice
O. Beran [-] - J. Vlček [-] (86. J. Tošovský [-] ) , M. Kynkor [-] (86. O. Matějka [-] ) , A. Matoušek [-] (75. F. Hadáček [-] ) , P. Sirotek [-] , D. Šimůnek [-] , J. Čížek [-] , F. Mourek [-] (24. M. Kynkor [-] ) , D. Dušek [-] , P. Jendruščák [-] (86. M. Benda [-] ) , M. Čížek [-]

ŽK: 69. M. Škrleta , 75. M. Slavík .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Šulcová Lucie - HOLAKOVSKÁ Tereza, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Luboš Růžička
Tip experta: výhra domácích

Lom si oslavy na domácí půdě nenechá zkazit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lom jede ne horu a doma to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích