1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

29.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj horních pater Tabulky: Petřín Plzeň remizoval s Hořovicemi


Branky


16

Aktuálně třetí Petřín Plzeň se za každou cenu snaží udržet se mezi třemi nejlepšími celky Divize A. Hořovice ovšem bojují s Aritmou Praha o pátou pozici. Bylo tak jasné, že toto utkání sice nebude bojem o pořadí, ale jeho výsledek bude pro tabulku poměrně důležitou záležitostí. Oba týmy si s tímto zápasem poradily velmi podobně, a rozešly se remízou, která ve finále zapříčinila velmi vyrovnané šance pro mnohé týmy. Poslední kolo soutěže zkrátka bude učiněné peklo v pekle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl již první poločas

Poměrně rychle se vyvíjející první půle přinesla již výsledek, který vydržel po celý zbytek této bitvy. V oné první půli bylo velmi výrazných pět minut, během kterých jsme viděli obě důležité branky. Skóre otevřel hostující Lukáš Puchmertl, který vyslal Hořovice do vedení. Tato radost ale opravdu nevydržela moc dlouho.

Hned v osmadvacáté minutě vyrovnal jeden z nejvýraznějších hráčů letošního ročníku- Aleš Demeter. Poločas tak skončil naprosto vyrovnaným stavem.

Druhá půle bojovná, ale beze změny

Oba týmy do druhé poloviny utkání vstoupily poměrně aktivně, ale ani to nic nezměnilo na tom, že žádná ze šancí již nebyla proměněna. Celky se tak musely spokojit s remízovým stavem, který tak poměrně zajímavě zamíchal tabulku.

Petřín na třetí pozici drží náskok dvou bodů před Doubravkou. V posledním utkání čeká plzeňský celek tým Mariánské Lázně. Doubravka se naopak utká s Domažlicemi. Hořovice řeká zajímavý boj o páté až sedmé místo. S Katovicemi, se kterými se také utkají v posledním kole, mají stejný počet bodů, a s největší pravděpodobností bude platit pravidlo „kdo dá, vyhrál.“ Na dálku budou Hořovice bojovat i s pražskou Aritmou, na kterou ztrácí pouhý bod. Pražané se utkají s Klatovy.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] , D. Voves [-] (76. J. Šulc [-] ) , P. Bednář [-] (83. M. Štefl [-] ) , J. Treml [-] , Z. Šimáně [-] , J. Vodrážka [-] (68. J. Flachs [-] ) , P. Zajíček [-] (68. J. Tětek [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , D. Heller [-] (68. D. Tříska [-] )

SK Hořovice
M. Frýdl [-] - F. Čapek [-] (46. R. Vokůrka [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] , M. Záluský [-] (46. V. Königsmark [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , T. Hlídek [-] , L. Puchmertl [-] (56. O. Bělohlávek [-] ) , J. Smetana [-] (46. Š. Šíma [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Luboš Růžička
Tip experta: výhra domácích

Petřín je doma velmi silný, půjde za historickým úspěchem v soutěži

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petřín je velmi silný doma a i když hosté mají za sebou skvělé jaro v Plzni nevyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích