0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy na se na poslední chvíli zvedají! Horní Bříza padla o tři branky


Branky


46. M. Janda , 62. A. Vacek , 72. F. Holík
16

Celek Klatov si pro nás diváky na poslední chvilky sezóny připravil naprosto nevídanou bitvu o sestupové pozice. Do poslední chvíle poslední sestupový tým tabulky smetl v předposledním utkání letošního ročníku Divize Horní Břízu, a vyhoupl se tak nad sestupové pozice. Tato skutečnost výrazně přidělala práci fotbalistům Rokycan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas na poslední chvíli naznačil vítěze

Velmi dlouho se však jednalo o vyrovnanou bitvu, která byla statisticky velmi podobná na obou stranách. Týmy si v první půli vytvořily jen několik málo šancí, ale jak obranné hry, tak brankáři byli naprosto bezchybní, a tak to vypadalo, že se týmy do šaten odeberou v nezměněném stavu. V ten okamžik se ale prosadil Martin Janda, a svou brankou do šatny v pětačtyřicáté minutě zajistil Klatovům příjemné zakončení první půle.

Silných deset minut půle

Utkání tak ve druhém poločase pomalu, ale jistě, spělo k vítěznému konci pro Klatovy, které utkání začaly zvládat o kus lépe. Hosté pak zvládli velmi dobře prostředních deset minut druhé půle, kde se jim podařilo vstřelit hned dvě branky, a definitivně tak zajistit tyto, zřejmě nejdůležitější, body roku.

Ve dvaašedesáté minutě zvýšil na náskok dvou branek Adam Vacek, a tečku za tímto pro hosty vydařeným utkáním udělal František Holík.

Horní Bříza tak zaznamenala další porážku, a v posledním utkání sezóny je čekají předposlední Tochovice. 30. kolo nám tak nabídne velmi zajímavý souboj dvou posledních celků. Bojovat se ale bude i o sestup. Klatovy jsou aktuálně třinácté s náskokem jednoho bodu na sestupové Rokycany. Klatovy čeká v posledním kole velmi silná Aritma Praha, a jen výhra za 3 body by Klatovům dala jistotu setrvání v soutěži. V o poznání svízelnější situaci jsou Rokycany. Ty doma vyzvou Komárov, a prakticky nic jiného, než jasná výhra nezajistí setrvání v soutěži.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Kraček [-] , Z. Netáhlo [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] (65. F. Mornštajn [-] ) - M. Čeliš [-] (77. V. Čechura [-] ) , J. Paukner [-] , T. Koudele [-] , T. Do [-] (77. V. Tuka [-] ) - J. Sedlecký [-] (77. V. Šimice [-] ) , J. Šmíd [-] (46. V. Kocourek [-] ) -

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] (73. J. Fiala [-] ) , F. Holík [-] (77. M. Málek [-] ) , A. Vacek [-] (87. J. Pretzelmayer [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] (87. T. Partyngl [-] ) , A. Presl [-] (73. A. Hošek [-] ) , M. Ferko [-]

ŽK: 49. M. Janda , 76. A. Hošek . ČK: 46. Z. Netáhlo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - VNUK Josef, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Luboš Růžička
Tip experta: remíza

Bříza se bude chtít v posledním domácím utkání předvést

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Horní Bříza již jen dohrává soutěž a Klatovy si pojistí výhrou klid

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů