2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

29.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma potvrzuje formu: Příbram v utkání tahala za kratší konec


Branky


16

Předposlední utkání roku předvedla i pražská Aritma, která vyzvala na domácí půdě Příbram. Tato rozlučka s domácími fanoušky se podařila, a Pražané připsali plný bodový příděl. Aritma se tak definitivně vymanila ze spárů letošní velmi vyrovnané sezóny, která mnohdy nejen tomuto týmu způsobovala vrásky na čele.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Macháček zajistil vedení

Pražský celek do utkání vstoupil velmi dobře, a od samého počátku zcela kontroloval hru. Svého soupeře nepustili do žádné akce, a to doslova. Příbram se tak za celou první půli nedostala do příležitosti, která by domácího brankáře, byť minimálně, ohrozila.

A tak to byla jen otázka času, kdy se domácí poprvé prosadí. David Macháček nakonec v jedenadvacáté minutě otevřel skle svou přesnou střelou, a domácí se tak dostali do vedení. Jakkoli to rozhodně nebyla jediná šance první půle, nepodařilo se již žádnou jinou šanci využít, a tak si Aritma odnesla poločasové vedení 1:0, a také touhu po druhé brance, která by, v tomto případě prakticky jistě, znamenala zisk plného počtu bodů.

Domácí utkání dotáhli

Ale cesta to byla poměrně dlouhá. Je v každém případě pravdou, že domácí ve druhém poločase pokračovali v nastaveném tempu z první půle, a hosté tomu nedokázali nijak vzdorovat. Bylo tak prakticky jasné, že v tomto případě zůstanou body právě na domácím trávníku.

Naprosto jednoznačné to bylo v 84. minutě, kdy pojistku na 2:0 vstřelil Teodoro Ielitro. Pražský celek tak svého soupeře po přesvědčivém výkonu zdolal dvoubrankovým rozdílem.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Pro nás to bylo poslední domácí utkání, a chtěli jsme se s fanoušky rozloučit vítězně. To se také podařilo, takže panuje spokojenost. Pochvala patří i klukům, zvládli to velmi dobře, a soupeři nedali šanci. Na poslední zápas sezóny se rovněž chceme zodpovědně nachystat, odvést dobrou práci.




Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - A. Trenkwitz [-] (63. T. Hagino [-] ) , O. Jakoubek [-] (63. M. Rada [-] ) , M. Červený [-] (63. A. Novotný [-] ) , D. Macháček [-] , Š. Hořt [-] (83. N. Savulkin [-] ) , J. Mareš [-] , M. Bedrna [-] , J. Vožický [-] , T. Racocha [-] , T. Ielitro [-]

FK Příbram B
M. Babka [-] , A. Kareš [-] , Š. Krameš [-] , J. Štěpánek [-] (65. M. Jaňour [-] ) , A. Popovič [-] , V. Hýsek [-] (83. M. Nedvěd [-] ) , F. Rehák [-] (65. S. Koffi [-] ) , V. Nedavaška [-] , M. Procházka [-] , L. Lisý [-] , J. Schindler [-] (69. F. Tilinger [-] )

ŽK: 90. M. Rada - 52. J. Schindler , 58. L. Lisý .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Linhart Martin - TROJAN Michal, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Luboš Růžička
Tip experta: výhra domácích

Aritma využije domácí prostředí a získají 100% jistotu záchrany.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V zápase ze zóny klidu vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích