4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 10:15

28.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně na domácí půdě smetly Katovice!


Branky


19

Deváté Mariánské Lázně si na domácí půdě poměrně snadno poradily s pátými Katovicemi. Papírově slabší soupeř se před sto padesáti diváky ukázal v nejlepším možném světle, a svého soupeře smetl čtyřbrankovým rozdílem.c

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výrazná první půle

Mariánské Lázně do utkání vstoupily velmi rychle, a již od začátku si dokázaly vybudovat velmi příjemný náskok, který v podstatě určil průběh utkání. Do vedení domácí vyslal v osmé minutě Filip Renza.

Po této úvodní brance se domácí uklidnili, a mohli pokračovat v okupování katovické branky. Druhý zásah se podařil v šestadvacáté minutě Janu Koptovi, a v samotném závěru první půle zvýšil na tříbrankový rozdíl Martin Kapolka.

Mariánské Lázně tak dokázaly svého soupeře velmi zatlačit, a bylo víc než jasné, že Katovice čeká velmi těžký úkol.

Lázně utkání dotáhly

Domácí nakonec nepřipustili žádné drama, ba naopak! V závěru utkání, přesněji ve dvaaosmdesáté minutě, se podařilo na konečných 4:0 upravit Petru Holubovi, který tak definitivně zakončil brankové konto domácího týmu.

Právě Mariánské Lázně budou mít ještě poměrně krušný závěr sezóny. Jejich prozatímní deváté místo stále stoprocentně nezaručuje setrvání v soutěži. Současně poslední sestupové Klatovy totiž mají s Mariánskými Lázněmi lepší skóre, a to hlavně díky výhře 4:0 v jednom z prvních utkání ročníku. Lázně navíc čekají dva velmi těžké souboje- s Doubravkou ve venkovním prostředí, a sezónu zakončí na domácím hřišti se Soběslaví.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
J. Gembický [-] - A. Beránek [-] , D. Cinkanič [-] , M. Rybař [-] - D. Pěček [-] (71. J. Nedbalý [-] ) , M. Kapolka [-] (79. M. Patrovský [-] ) , M. Buršík [-] , F. Renza [-] (64. P. Holub [-] ) , D. Skopový [-] , M. Drahorád [-] - J. Kopta [-]

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - T. Janoch [-] - D. Bálek [-] , P. Sládek [-] , T. Hnídek [-] (46. M. Kostka [-] ) - V. Habor [-] , V. Uher [-] - O. Kagui [-] , P. Kotrba [-] , J. Motl [-] , J. Chylík [-]

ŽK: J. Kopta , 60. M. Drahorád - 82. J. Chylík . ČK: V. Uher , 82. J. Chylík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUDA Miroslav - ŠLAJS Jakub, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra hostů

Tady to vidím na hosty

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích