1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 10:15

28.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma zachráněna! Po urputném boji na domácí půdě porazila Horní Břízu!


Branky


19

Po více jak měsíci stresu přišla zasloužená odměna. Aritmě Praha se podařilo zachránit svou účast v Divizi A. Cesta to ale rozhodně nebyla jednoduchá. Na půdě Pražanů se představila Horní Bříza, která možná v utkáních nepatří mezi favority, ale svou bojovností umí soupeře velmi potrápit. To se zde projevilo, ale Artima ze svých šancí dokázala vytěžit onu jednu rozhodující branku, a bylo hotovo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný šancí, ale vyrovnaný

Horní Bříza předvedla svou velkou přednost- naprosto dokonalou, a prakticky bezchybnou obrannou hru, přes kterou je velmi náročné se dostat. Artima byla od úvodu aktivnějším týmem, který hrál spíše na obranné polovině svých soupeřů. Horní Bříza ale nějaké závratné množství šancí nepřipustila, a jakkoli její dny v soutěži jsou zpečetěny, hrálo se na krev.

Pražský celek si nakonec dokázal do půle vytvořit několik málo šancí, nakonec se ale museli hráči spokojit s bezbrankovým stavem, který byl možná lehce překvapující.

Červený a Roub hrdiny utkání

Horní Bříza pokračovala ve velmi dobré hře, která dokonce vygenerovala i jednu výraznou šanci. Pražany zde zachránil až domácí golman Roub, který svým zákrokem udržel bezbrankový stav.

Kdo se ale dokázal ve druhé půli prosadit byli domácí. V samotném závěru utkání, tedy v osmaosmdesáté minutě, skóroval Martin Červený, který tak před stovkou diváků zakončil velmi dramatickou bitvu jak o toto utkání, tak o soutěž samotnou.

Aritma Praha je tak v podstatě mimo jakákoliv ohrožení, a mohou tak poslední dvě soutěžní kola dohrát s klidnou hlavou bez strašáka, zvaného sestup.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Pro nás velmi těžké utkání proti bojovníkům, kteří nevypustí absolutně nic, a za to opravdu klobouk dolů. Když jsme do půle nedali ani jeden gól, přišla nervozita, a ta druhá půle opravdu rychle utíkala. V jednom velmi nepříjemném brejku nás podržel brankář Roub, a pak jsme nakonec udeřili brankou Červeného. Jsem moc rád, že jsme soutěž udrželi, a můžeme ji v klidu dohrát. V každém případě klobouk dolů před soupeřem. Bojovat takto v situaci, v jaké Horní Bříza je je něco úžasného.




Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - A. Trenkwitz [-] , M. Komárek [-] (83. Š. Hořt [-] ) , A. Novotný [-] , D. Macháček [-] , M. Červený [-] , J. Mareš [-] , T. Kalina [-] (63. O. Jakoubek [-] ) , T. Racocha [-] , J. Vožický [-] , T. Ielitro [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , Z. Netáhlo [-] , J. Kraček [-] - J. Paukner [-] , T. Koudele [-] , T. Do [-] , M. Čeliš [-] - D. Reindl [-] (82. V. Čechura [-] ) , J. Sedlecký [-] (72. F. Mornštajn [-] )

ŽK: 81. J. Mareš , 92. M. Červený - 42. D. Reindl , 93. S. Rous .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - HLAVÁČEK Erik, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Aritma je doma silná. Potvrdí body z Lomu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích