1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:30

27.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov na domácí půdě neuspěl. Klatovy si odvezly výhru 1:3


Branky


90. A. Vokáč - 50. M. Janda , 73. F. Holík , 89. A. Presl
18

Velmi vyrovnaný poločas, ale nakonec, co do počtu branek, velmi zajímavé utkání připravili fotbalisté Komárova a Klatov. Souboj před 250 diváky ale nakonec domácí fanoušky nepotěšil. Klatovy braly všechny body a bodově se přibližují Příbrami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez rozuzlení

Prvních 45 minut utkání nepřineslo žádnou šanci, která by byla patřičně využita. Oba týmy si jich sice několik připravily, nicméně akce samotné byly vždy zastaveny obranou. Právě obranná hra šla oběma celkům velmi dobře, a tak výsledkem těchto navzájem se doplňujících taktik byl zcela vyrovnaný stav po prvním poločasu.

Druhý poločas o poznání svižnější

Nabídl více šancí, zajímavých akcí, a hlavně branek- celkem čtyři. O tu úvodní se úderem padesáté minuty postaral Martin Janda, který tak poslal hostující Klatovy do vedení. Papírový outsider dokázal vedení bez větších obtíží držet, a navíc i svůj náskok podpořit. To se ve třiasedmdesáté minutě povedlo Františku Holíkovi, a Komárov rázem ztrácel tři branky. Aby pomyslných katastrof nebylo málo, prosadil se v 89. minutě Antonín Presl, a definitivně tak určil, kam budou body po utkání směřovat.

Jedinou útěchou pro domácí byla branka jen kosmeticky upravující výsledek. Adam Vokáč vstřelil jediný domácí gól, a upravil tak na 1:3 z pohledu domácího týmu.



Sestavy


FK Komárov
L. Altman [-] - K. Vajs [-] (83. V. Krejča [-] ) , L. Kaufman [-] , P. Ženíšek [-] , O. Lang [-] - T. Srp [-] , V. Zítek [-] (60. V. Bomko [-] ) , M. Pužík [-] - V. Lehedza [-] (77. A. Vokáč [-] ) , A. Vokáč [-] , J. Mojdl [-]

SK Klatovy 1898
T. Novák [-] (35. O. Valeš [-] ) - M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] , A. Vacek [-] , A. Hošek [-] (82. J. Fiala [-] ) , Z. Krejčiřík [-] (60. F. Holík [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] (82. M. Málek [-] ) , A. Presl [-] , M. Ferko [-]

ŽK: 34. M. Pužík , 65. T. Srp - 31. M. Ferko , 38. J. Brabec , 71. O. Valeš .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Koranda Tomáš - EIBL Lukáš, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: David Lehký
Tip experta: výhra domácích

Komárov bude chtít zajistit setrvání v Divizi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích