4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovice na domácí půdě zdolaly Domažlice


Branky


7. F. Čapek , 37. L. Landa , 72. M. Polák , 84. J. Mareš - 31. K. Bílik , 52. M. Bauer
18

Utkání Hořovic s Domažlicemi předvídalo poměrně zajímavou bitvu týmů z lepší poloviny tabulky. Těšit jsme se tak mohli na hezký fotbal i dobrý brankový příděl. To vše se fanouškům vyplnilo- v utkání padlo šest branek a domácí fotbalisté si odnesli poměrně přesvědčivou výhru, a dále se tak vzdalují hranici ohrožení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lehký náskok již v poločase

Úvod utkání patřil domácím, kteří dokázali velmi rychle využít jednu z nabízených příležitostí. V sedmé minutě se zaradoval Filip Čapek, a poslal tak domácí na poměrně dlouho do vedení.

Odpověď na tuto branku hosté hledali až do jedenatřicáté minuty, kdy se vyrovnávací trefu postaral Kryštof Bílik. Domažlicím ale radost z vyrovnání vydržela jen krátce. Ve 37. minutě navrátil domácím vedení Lukáš Landa, a domácí fotbalisté si tak z první půle odnesli milý náskok jedné branky.

Hořovice utkání dotáhly

Domažlice byly ještě v úvodu druhé půle nebezpečným týmem, který podruhé v utkání vyrovnal. Ve dvaapadesáté minutě vrátil hostím naději Marek Bauer. Pro Jiskru se ale jednalo o poslední radost z tohoto duelu- hru od té chvíle převzaly Hořovice.

Zejména v závěru utkání ukázal tým svou urputnost, která ve finále přinesla dvě branky, které také celé utkání rozhodly. V sedmdesáté druhé minutě vrátil Hořovicím vedení Martin Polák, a na konečných 4:2 upravil šest minut před koncem utkání Jiří Mareš.

Domácí Hořovice si tak po posledním utkání proti Mariánským Lázním výrazně spravily chuť.



Sestavy


SK Hořovice
M. Frýdl [-] - M. Kuška [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-] , F. Čapek [-] (69. O. Bělohlávek [-] ) , L. Landa [-] (87. T. Kos [-] ) , L. Vostárek [-] , M. Polák [-] (85. Š. Šíma [-] ) , N. Wacker [-] , J. Mareš [-] (87. V. Königsmark [-] ) , R. Vokůrka [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Nedvěd [-] (27. T. Soběhart [-] ) - T. Holík [-] (78. L. Tumpach [-] ) , F. Copák [-] , L. Korelus [-] , A. Vlček [-] (66. T. Korelus [-] ) , D. Sedláček [-] , M. Hojda [-] , M. Bauer [-] , K. Bílik [-] , L. Janča [-]

ŽK: 21. J. Mareš , 47. F. Čapek , 67. M. Polák - 35. T. Soběhart , 48. M. Hojda , 58. K. Bílik , 82. L. Korelus .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Talpáš Petr - HÁNYŠ Martin, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: David Lehký
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na své půdě silní.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza