0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Takhle se bojuje o záchranu! Aritma Praha zdolala hegemona z Lomu


Branky


18

Doslova překvapení kola! Jiným způsobem snad ani nelze nazvat boj Aritmy Praha s dosavadním lídrem soutěže- Lomem. Zatímco domácí celek má své jisté, Aritma i nadále bojuje o udržení v soutěži. Tyto body mají bezesporu cenu zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branky

V podstatě velmi vyrovnané utkání jsme měli možnost pozorovat již od samotného začátku. Aritma se držela předem stanoveného horního plánu a taktiky, která nesla své ovoce. Hosté tak dokázali Lom držet na uzdě, a ani divácká kulisa v podobě bez mála dvou stovek diváků nenapomohla Sokolu k brance.

Po první půli tak platil, možná překvapivě, bezbrankový stav.

Utkání rozhodl Macháček

Statistiky o fotbale ledasco prozradí. Jedním z faktů je konstatování, že v první polovině utkání padne jen zhruba čtyřicet procent branek. Zbytek si pak hráči schovávají na poločas druhý. I v tomto případě se statistika potvrdila.

Lom na Aritmu tlačil, ta ale i nadále dokázala velmi statečně vzdorovat, ba co víc, prosadit se. V sedmdesáté páté minutě zápasu zabodoval David Macháček a poslal tak Pražany do vedení, na které už nedokázal odpovědět ani, letos famózní, Lom.

Ten tak utrpěl teprve šestou porážku, a jeho náskok na druhou Soběslav je stále pohodlných osm bodů.  Aritma díky této výhře poskočila až na sedmou pozici.

 



Ohlasy k zápasu



SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Šli jsme do utkání s plánem a jasně jsme věděli, co chceme hrát, což se nám ve finále vyplatilo sedmdesáté páté minutě po brance Macháčka, kdy se prosadil po krásné akci. Pochvala ale patří všem, pro nás ty body mají cenu zlata.



Sestavy


TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Brabec [-] , T. Tauber [-] (69. Z. Musiol [-] ) , M. Mácha [-] , P. Javorek [-] (77. J. Kubovský [-] ) , A. Nešický [-] , P. Schramhauser [-] (77. J. Šimák [-] ) , D. Skopec [-] , F. Vysušil [-] , M. Slavík [-] , M. Novák [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - M. Červený [-] (80. T. Kalina [-] ) , M. Komárek [-] , A. Novotný [-] (70. A. Trenkwitz [-] ) , D. Macháček [-] , J. Mareš [-] , S. Kubr [-] , M. Bedrna [-] , T. Racocha [-] , J. Vožický [-] , T. Ielitro [-]

ŽK: 90. F. Vysušil - 87. M. Komárek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - HES Filip, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: David Lehký
Tip experta: výhra domácích

Lom je letos naprostým suverénem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích