0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 10:00

26.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice potvrdily roli favorita: Na půdě příbramské braly všechny body


Branky


15

Jiskra v podstatě bez obtíží zvládla utkání na půdě Příbrami. Na první branku si sice oba týmy musely dost dlouho počkat, ale výsledek utkání byl poměrně jednoznačnou záležitostí. Příbram si tak touto prohrou komplikuje boj o Divizi, kdežto Domažlice získávají zajímavou výhodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříjemná branka do šatny

První poločas byl na branky poměrně skromný, a celá hra byla celkem vyrovnanou záležitostí. Nepříjemno bylo domácím až v samotném závěru, kdy v pětačtyřicáté minutě poslal Domažlice do vedení Lukáš Korelus, a domácí se museli smířit s velmi nepříjemnou brankou do šatny, která Domažlice bezesporu nakopla do další hry.

Pojistka Domažlic nakonec přišla

Domažlice těžily z branky v záběru prvního poločasu, která je vyhecovala ke stále dalším zajímavým akcím, které byly mnohdy velmi zajímavé. Vytoužená pojistka přišla v sedmdesáté minutě, kdy rozhodl o tříbodovém zisku Marek Bauer a Domažlice se ve velmi vyrovnané tabulce drží na sedmém místě. 37 bodů je stejný bodový příděl, jako týmy na sedmém až desátém místě.



Sestavy


FK Příbram B
M. Babka [-] , P. Švestka [-] , V. Hýsek [-] (82. J. Krajdl [-] ) , . El [-] (82. A. Lojín [-] ) , E. Anih [-] , R. Sýbek [-] (59. J. Kindlmann [-] ) , F. Rehák [-] (59. A. Popovič [-] ) , D. Langhamer [-] , M. Procházka [-] , L. Lisý [-] , J. Schindler [-] (34. J. Šmíd [-] )

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Nedvěd [-] (72. F. Copák [-] ) - D. Sedláček [-] , V. Černý [-] , P. Voves [-] (82. A. Vlček [-] ) , M. Hojda [-] , M. Bauer [-] , K. Bílik [-] (82. S. Staněk [-] ) , L. Janča [-] , K. Jahn [-] , T. Korelus [-] (8. L. Korelus [-] )

ŽK: 28. J. Schindler , 72. D. Langhamer - 16. M. Hojda , 39. K. Bílik , 49. V. Černý , 63. D. Sedláček , 79. M. Bauer . ČK: D. Langhamer .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: JAKL Tomáš - VOJÁČEK Lukáš, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: remíza

Vidím to na remízu.

Tip: remíza

Vidím to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích