4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

26.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma pokračuje v boji o udržení: Na domácí půdě si domácí poradila s Komárovem


Branky


16

Aritma bojuje o udržení v Divizi doslova jako lev, což nese své ovoce. V šestadvacátém divizním utkání této sezóny přivítali Pražané aktuálně osmý Komárov. Vzhledem k velmi vyrovnané tabulce se tak dá bez nadsázky říct, že oba celky v tomto utkání bojovaly nejen o tři body, ale i o udržení v soutěži celkově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalejší rozjezd, rychlý úvod, ničivý závěr

Celé utkání mělo relativně opatrný start, a oba týmy tvořily šance de facto jen ze standardních situací. Domácí se ale realitně rychle dostali do tempa, a skóre tak v sedmé minutě otevřel Tomáš Racocha.

Domácí i nadále pokračovali ve velmi dobrém tempu, které Komárovu nedávalo příliš mnoho šancí na nějakou relevantní odezvu. O necelých deset minut později zvýšil na rozdíl dvou branek Teodoro Ielitro, a o dvě minuty později už domácí vedli o tři branky- tentokrát zásluhou druhé branky Tomáše Racochy.

Od zmíněné osmnácté minuty se poločas poměrně v klidu dohrál, domácí obrana byla velmi zodpovědná, a tak právě Aritma odcházela do šatny s tříbrankovým náskokem.

Ztráta utkání se nekonala, rozhodl Komárek

Aritma má v letošním ročníku poměrně neblahou zkušenost se ztrátou velmi dobře rozehraného utkání, a tak je samozřejmé, že se toho hráči chtěli vyvarovat. Právě to se podařilo, a domácí tak mohli dokončit komárovskou noční můru.

Jediným střelcem druhé půle se stal Metoděj Komárek, který v pětašedesáté minutě upravil na konečných 4:0 pro Aritmu, která po třech předchozích prohrách dokázala zvítězit, a nadále držet mimo sestupovou příčku.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Úvod do utkání jsme měli stejně dobrý, jako s Doubravkou, to se nám opravdu povedlo. Na hráčích byla znát zkušenost se ztrátou dobře rozehraného utkání, a to jsme nechtěli dopustit. Naštěstí se nám to podařilo ohlídat, a hráči byli odměněni moc důležitými body.




Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - A. Trenkwitz [-] , M. Komárek [-] (71. Š. Hořt [-] ) , A. Novotný [-] (78. J. Mareš [-] ) , M. Červený [-] (71. O. Jakoubek [-] ) , D. Macháček [-] (78. T. Hagino [-] ) , S. Kubr [-] (78. L. Bucha [-] ) , T. Ielitro [-] , T. Racocha [-] , J. Vožický [-] , T. Kalina [-]

FK Komárov
P. Šebek [-] - O. Lang [-] , L. Kaufman [-] , P. Ženíšek [-] - A. Vokáč [-] , V. Krejča [-] , M. Pužík [-] - J. Lukavský [-] (46. V. Lehedza [-] ) , J. Mojdl [-] , A. Vokáč [-] , K. Vajs [-]

ŽK: 52. J. Mojdl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MELICHAR Vít - MATĚJČEK Milan, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: remíza

Aritmě se výsledkově poslední dobou nedaří a proti Komárovu uhrají pouze bod.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Aritmě se výsledkově poslední dobou nedaří a proti Komárovu uhrají pouze bod.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích