Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body s chutí zlata! Katovice sehrály výsledkově vyrovnaný duel s Tochovicemi


Branky


7. V. Uher , 9. V. Uher , 22. V. Uher , 75. V. Habor - 14. D. Šimůnek , 59. J. Čížek , 88. P. Sirotek
18

Čtvrté Katovice svedly na domácím hřišti souboj s předposledními Tochovicemi. Téměř tři stovky diváků sledovalo velmi zajímavé utkání, které po první půli vypadalo jasně, ale ve svém závěru to bylo pořádné drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí úvodní smršť

Devátá minuta a už dvoubrankový náskok. Takový vstup do utkání předvedli právě fotbalisté Katovic. V obou případech se prosadil Vladimír Uher, který tak naprosto jasně nakročil k budoucímu hattricku.

Tuto úvodní radost se hosté pokusili krotit brankou Daniela Šimůnka, který tak snižoval na rozdíl jediné branky. Svůj den ale měl Vladimír Uher, který z kraje 22. minuty zkompletoval hattrick a vrátil Katovicím dvoubrankové vedení, které už vydrželo až do konce prvního poločasu.

K závěru hosté bojovali

A nejen v samotném závěru utkání tochovičtí ukazovali své silné stránky. V 59. minutě se prosadil Josef Čížek, a opět snížil na jednobrankový rozdíl.

Po této brance se hra alespoň pro chvíli uklidnila, a na obě strany vyrovnala. Katovice se do konce zápasu prosadily ještě jednou, autorem branky byl Vasyl Habor, to se psala 75. minuta. V úplném konci ještě zahrozil Petr Sirotek, který poupravil na konečných 4:3 z pohledu domácích, kteří tak získali tři body po poměrně vyrovnaném utkání, což bylo poměrně překvapením.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Přemysl Šroub: Začátek utkání nám vyšel na jedničku. V 9. minutě jsme vedli 2:0 a vypadalo to na pohodový průběh. Pak jsme ale polevili, a Tochovice se dostaly do zápasu. Vláďa Uher zkompletoval hattrick a do poločasu jsme vedli 3:1. V kabině jsme si řekli, že musíme hrát i nadále aktivně, a nepustit hosty do snížení, což se ale přesně stalo. Závěr tohoto bláznivého zápasu jsme si ale pohlídali. Získali jsme důležité body, to je pro nás nejdůležitější. Urvali jsme je po ne zcela ideálním výkonu, ale v takto vyrovnané tabulce mají pro nás tyto body cenu zlata.

SK Tochovice
Erik Šlechta: Pro nás už snad klasický zápas. Tvoříme, hrajeme, ale pak soupeři namažeme na góly. Jsou to hrozně laciné chyby co předvádíme. S tímhle se pak boduje opravdu těžko, když soupeři ty tři body doslova darujeme. Věděli jsme, co budou Katovice hrát, ale stejně jsme to nedokázali ubránit už ze začátku.



Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - K. Cibulka [-] , T. Janoch [-] - T. Hnídek [-] , L. Bálek [-] (91. P. Sládek [-] ) , D. Bálek [-] (76. M. Repa [-] ) - V. Uher [-] (91. M. Kostka [-] ) , V. Habor [-] (78. J. Motl [-] ) - O. Kagui [-] , P. Kotrba [-] , J. Chylík [-]

SK Tochovice
K. Hauser [-] - D. Dušek [-] , D. Huňa [-] (30. J. Tošovský [-] ) , J. Vlček [-] , M. Kynkor [-] , M. Kynkor [-] , P. Sirotek [-] , D. Šimůnek [-] (37. F. Hadáček [-] ) , J. Čížek [-] , F. Mourek [-] , P. Jendruščák [-] (83. M. Benda [-] )

ŽK: 90. P. Sirotek .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Cihlář František - KUBEC Václav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jakub Kraček
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou doma silní a proto vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích