Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o záchranu se vším všudy! Klatovy připravily Katovicím peklo v pekle!


Branky


15. A. Presl , 26. A. Presl , 29. M. Marek , 42. J. Brabec , 45. A. Presl , 55. Z. Krejčiřík , 74. A. Presl - 3. T. Janoch , 57. J. Motl , 79. V. Uher
15

Páté Katovice se staly hosty v duelu s Klatovy, kterým letošní ročník příliš nevychází. Nevychází dokonce tak moc, že se nachází na sestupových příčkách. Tento duel ale zcela přepsal pravidla hry. Katovice padly vysokou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek do půle, Katovice dostaly bůra

Naprosto snový poločas prožily právě domácí Klatovy, které si v právě v první půli zařídily veledůležité tři body do extrémně vyrovnané tabulky. Do utkání paradoxně vstoupili lépe hosté- již ve třetí minutě se prosadil Tomáš Janoch. Pro Katovice to ale byla jediná radost.

O vyrovnání se postaral v 15. minutě Antonín Presl, který ale ve svém řádění pokračoval i nadále. Dvacátá šestá minuta, a stejný střelec, který už domácí vyslal do vedení. V takto nastavené krasojízdě pokračoval Michal Marek a dvoubrankový náskok byl na světě.

Do poločasové přestávky se ještě stihl prosadit Jakub Brabec, a hattrick v samotném závěru dovršil Antonín Presl. Domácí Klatovy tak po první části zcela rozebraly soupeře.

Druhá půle jasně vyrovnanější

Vyrovnanější, ale i tak na branky bohatá. Klatovy pokračovaly ve skvělém výkonu, když navýšil už na 6:1 Zdeněk Krejčík, nicméně o dvě minuty později snižoval hostující Jiří Motl. V závěru utkání se stala naprosto stejná, chvilková, korekce ve skóre. 74. minuta a poslední branka pro Antonína Presla, aby mohl o pět minut později znovu snížit Vladimír Uher.

Domácí tak předvedli obrovskou bojovnost o áčkovou Divizi. Katovice se tak musely smířit s těžkou porážkou 7:3.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Přemysl Šroub: Na klatovském hřišti jsme propadli totálně v prvním poločase, inkasovaných pět branek se jen tak nevidí. Přitom jsme začali dobře. Dostali jsme se do vedení a ještě jsme šli sami na bránu. Potom nastal totální průchoďák v obraně. Do druhého poločasu jsme vystřídali, trochu přeskupili řady a dohráli zápas se ctí. Měli jsme plno šancí a najednou to šlo. Výsledek je příšerný, ale musíme jej přijmout a soustředit se na domácí zápas proti Tochovicím.



Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] (63. F. Holík [-] ) , J. Brabec [-] (63. A. Hošek [-] ) , A. Vacek [-] , Z. Krejčiřík [-] (90. J. Šťastný [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] , A. Presl [-] (82. [-] ) , M. Šoul [-] , M. Ferko [-]

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] (46. V. Habor [-] ) - K. Cibulka [-] , T. Janoch [-] - T. Hnídek [-] , L. Bálek [-] , P. Sládek [-] - V. Uher [-] - J. Motl [-] , M. Kostka [-] (63. D. Bálek [-] ) , J. Chylík [-] (46. D. Těžký [-] ) , P. Kotrba [-]

ŽK: 22. A. Vacek - 27. J. Chylík , 41. M. Kostka , 86. D. Bálek , 88. V. Uher , 92. V. Habor .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Štefan Michal - JAKL Tomáš, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza