2:3
(2:3)
28. L. Roubal
33. L. Roubal (p.)
36. M. Bedrna (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 10:15

24.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Aritma v problémech! Na své konto přidala třetí porážku ze čtyř utkání


Branky


18. M. Červený , 20. A. Trenkwitz - 28. L. Roubal , 33. L. Roubal (p.) , 36. M. Bedrna (vl.)
15

Závěr divizní sezóny bude mít hned několik celků poměrně nepříjemný. Jedním z těch, kteří se nachází v přímém boji o udržení v soutěži, je pražská Aritma. Donedávna jeden z týmů v lepších patrech tabulky se trápí, což je v extrémně vyrovnané tabulce doslova smrtonosným koktejlem. Aktuálně tedy desáté místo, a ze čtyř posledních utkání tři prohry a jedna remíza. Utkání s Doubravkou ale měl pražský celek dobře rozjetý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak domácích skončil poločasovým nezdarem

Byla to právě Aritma, která do utkání vstoupila velmi dobře, a vypadalo to, že bude jasně a nekompromisně kontrolovat průběh tohoto duelu.

V 18. minutě domácí poslal do vedení Martin Červený, a o dvě minuty později zvýšil už na rozdíl dvou branek Thomas Alex Trenkwitz. Přesně do tohoto okamžiku to vypadalo, že Aritma bude moci zapomenout na neúspěšnou sérii z poslední doby. V tu chvíli se ale probrali hosté, a domácí katastrofa byla na světě.

V osmadvacáté minutě snížil Lukáš Roubal, který zařídil i vyrovnávací branku po proměněné penaltě, která přišla ve třiatřicáté minutě. V tento okamžik velmi dramatické utkání rozhodl poslední brankou dne pražský Martin Bedrna, který smolně zaznamenal vlastní branku.

Bohatá, pětibranková, první půle tak přinesla značný zvrat v průběhu, a domácí tak museli dotahovat manko jedné branky.

Od půle platonický tlak a tvrdá obrana

Obrana hostující Doubravky připomínala zlínský hokej v nejlepších letech- ubránit výsledek stůj, co stůj. Což se také vydařilo.

Domácí se sice snažili hrozit z každé příležitosti, ale byl to spíše jen dobře vypadající, platonický, tlak, ze kterého jsme neměli možnost vidět žádnou branku.

Po dobře rozjetém úvodu tak Aritma padla poměrem 2:3, a čeká ji vskutku náročný závěr sezóny. Naproti tomu šestá Doubravka je již prakticky mimo ohrožení, a může se tak zaměřit na co nejlepší postavení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Do utkání jsme vstoupili dobře, dvoubrankové vedení je zkrátka dobrým startem. Pak ale přišla chyba, po které soupeř snížil, a o několik minut později proměněná penalta. Aby toho nebylo málo, zaznamenali jsme vlastní branku, která Doubravku poslala do vedení. Ta pak začala urputně bránit a od nás to byl platonický tlak, který neskončil vyrovnáním, natož obratem. Závěr sezóny tak bude dost složitý.




Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - A. Trenkwitz [-] , A. Novotný [-] (73. O. Jakoubek [-] ) , M. Červený [-] , D. Macháček [-] (46. J. Štěpánek [-] ) , J. Mareš [-] (46. S. Kubr [-] ) , M. Komárek [-] , T. Ielitro [-] , N. Savulkin [-] (53. J. Vožický [-] ) , M. Bedrna [-] , T. Kalina [-] (73. M. Jáša [-] )

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Krejčí [-] , M. Nový [-] , J. Česák [-] , V. Světlík [-] , L. Vacata [-] , M. Ungr [-] (77. J. Krystl [-] ) , L. Roubal [-] , M. Uzlík [-] (88. J. Bělohlav [-] ) , D. Novák [-] , V. Fleissig [-] (46. D. Kalina [-] )

ŽK: 64. M. Bedrna - 56. M. Ungr , 92. P. Krejčí .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Flade Jens - BAUM Tomáš, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích