1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj v Katovicích byl jako zákopová válka. Domácí zuby, nehty udrželi výhru 1:0


Branky


18

Jeden úder, který rozhodl o celém utkání, které od té doby bylo velmi obranné ze strany domácího týmu. Ten se po minulé prohře s Horní Břízou snažil o reputaci, a to se podařilo. Katovice předvedly obranu se silou Velké čínské zdi, a ubránily jednobrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla desátá minuta

Právě v desáté minutě byla vidět jediná branka utkání. Tu dopravil do sítě Lukáš Bálek, který tak zahájil velmi koncentrovaný obranný výkon.

Od té doby byla hra domácích velmi obranná, a bylo vidět, že se domácí nikam neženou, a hlavně nechtějí udělat žádnou chybu. Naproti domu Aritma chtěla tvořit brankové šance, ale přes zabetonovanou obranu to byl prakticky nemožný úkol.

První půle tak domácím přinesla velmi těžké vedení.

Druhý poločas rozkouskovaný a poměrně tvrdý

Pět žlutých karet za druhý poločas stačili udělit rozhodčí, kteří to chvílemi měli poměrně složité. Zejména v závěru utkání to byl velmi rozkouskovaný zápas plný všemožných přestupků, které byly oceňovány právě žlutými kartami.

Katovice ale dokázaly udržet vedení, a v tabulce jsou čtvrtí. Aritma připsala další porážku na venkovních hřištích, a v tabulce je devátá.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Přemysl Šroub: Zápas s Aritmou splnil přesně to, co jsem očekával. Bylo to hodně tvrdé a bojovné utkání, a stálo nás hodně sil získat tři body. Potřebovali jsme se po prohře s Břízou zvednout, a hráči na hřišti nechali všechno. Bylo to velmi ubojované utkání, a výhry si zde, vzhledem k vyrovnanosti tabulky, opravdu vážím. Teď nás čeká veledůležitý zápas v Klatovech. Pokud budeme makat jako zde, tak to zvládneme.

SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Zápas rozhodla jedna střela domácích. Ta byla, nutno uznat, krásná. Bohužel vznikla po naší chybě. Po tomto gólu domácí naprosto rezignovali na nějakou aktivní hru, my jsme se snažili, ale neproměnili jsme dvě šance v první půli, a ta druhá byla rozkouskovaná. Moc šancí se netvořilo, a soupeř to udržel doslova silou vůle. Náš výkon byl, co se energie a běhu týče, dobrý, ale co do počtu branek se nám ve venkovním prostředí nedaří. Přesně proto jsme odjeli bez bodů.



Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - K. Cibulka [-] , T. Janoch [-] - T. Hnídek [-] , L. Bálek [-] - V. Uher [-] (91. M. Kostka [-] ) , V. Habor [-] (81. P. Sládek [-] ) - P. Kotrba [-] , J. Motl [-] (76. D. Bálek [-] ) , O. Kagui [-] , J. Chylík [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - A. Trenkwitz [-] , A. Novotný [-] , M. Červený [-] (46. J. Štěpánek [-] ) , D. Macháček [-] , M. Komárek [-] (88. O. Jakoubek [-] ) , J. Mareš [-] (80. Š. Hořt [-] ) , T. Ielitro [-] , N. Savulkin [-] , T. Racocha [-] , T. Kalina [-] (80. L. Bucha [-] )

ŽK: 34. K. Cibulka , 74. V. Habor , 79. P. Kotrba , 90. J. Chylík - 67. J. Mareš , 87. D. Roub .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Novotný Miroslav - VYCHODIL Tomáš, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Věřím kamarádům Kadula, Bálek, Kotrba, Pavlovič že vyhrají. S podporou skvělých diváků v Dudák aréně neztrácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích